Trudny układ równań.

Przestrzenie wektorowe, bazy, liniowa niezależność, macierze.... Formy kwadratowe, twierdzenia o klasyfikacji...
unikat900
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 95
Rejestracja: 10 lis 2007, o 09:27
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wawa
Podziękował: 28 razy
Pomógł: 5 razy

Trudny układ równań.

Post autor: unikat900 »

WYZNACZYĆ UKŁAD FUNDAMENTALNY ROZWIĄZAŃ UKŁADU JEDNORODNEGO:

\(\displaystyle{ x-3y+2z=0}\)
\(\displaystyle{ x-t=0}\)
\(\displaystyle{ -x-3y+2z+2t=0}\)

z komentarzami proszę...
ODPOWIEDZ