Układ równań

Przestrzenie wektorowe, bazy, liniowa niezależność, macierze.... Formy kwadratowe, twierdzenia o klasyfikacji...
mechatronik1504
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 25
Rejestracja: 19 cze 2015, o 15:38
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Radom
Podziękował: 10 razy

Układ równań

Post autor: mechatronik1504 »

Witam czy w tym układzie można zamienić 4 wiersz z pierwszym?

\(\displaystyle{ 3x + 2y+ z = 1}\)
\(\displaystyle{ x - z = 3}\)
\(\displaystyle{ 4x + 5y - z = 6}\)
\(\displaystyle{ x + y + z = -1}\)
\(\displaystyle{ 4y + z = -2}\)
miodzio1988

Układ równań

Post autor: miodzio1988 »

Można
ODPOWIEDZ