metodą eliminacji gaussa rozwiązac równanie
-
- Użytkownik
- Posty: 18
- Rejestracja: 30 sty 2012, o 21:05
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Wrocław
- Podziękował: 5 razy
metodą eliminacji gaussa rozwiązac równanie
\(\displaystyle{ \begin{cases} -x+y-2z-2t=4 \\ y +z-2t=14\\ x -2y +2t=-14\\ -1x-2y+2z+t=2 \end{cases}}\)
Ostatnio zmieniony 25 lis 2012, o 23:01 przez Jan Kraszewski, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Brak LaTeX-a. Proszę zapoznaj się z instrukcją: http://matematyka.pl/latex.htm .
Powód: Brak LaTeX-a. Proszę zapoznaj się z instrukcją: http://matematyka.pl/latex.htm .
-
- Użytkownik
- Posty: 18
- Rejestracja: 30 sty 2012, o 21:05
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Wrocław
- Podziękował: 5 razy