Prawdziwe jest zdanie?

Przestrzenie wektorowe, bazy, liniowa niezależność, macierze.... Formy kwadratowe, twierdzenia o klasyfikacji...
geto90
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 11
Rejestracja: 3 wrz 2011, o 09:18
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Nowy Sącz

Prawdziwe jest zdanie?

Post autor: geto90 »

Witam!

Po raz kolejny bardzo prosze o pomoc

Prawdziwe jest zdanie:

A) \(\displaystyle{ (zz, +, \cdot) < (z, +, \cdot)}\)
B) \(\displaystyle{ (z_{3}, +_{3}, \cdot_{3}) < (z, +, \cdot)}\)
C) \(\displaystyle{ (z_{3}, +_{3}, \cdot_{3}) < (z_{4}, +_{4}, \cdot_{4})}\)

Z gory dzieki, pozdrawiam!
ODPOWIEDZ