układ równan do rozwiazania

Przestrzenie wektorowe, bazy, liniowa niezależność, macierze.... Formy kwadratowe, twierdzenia o klasyfikacji...
daro6230
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 26
Rejestracja: 13 lis 2010, o 15:50
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Polska
Podziękował: 3 razy

układ równan do rozwiazania

Post autor: daro6230 »

\(\displaystyle{ \sqrt{x ^{2}+y ^{2}}=1+ \frac{x}{ \sqrt{x ^{2}+y ^{2} } }}\)

prosze o pomoc w rozwiazaniu...
slawekstudia6
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 394
Rejestracja: 5 sty 2010, o 20:45
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: HRUBIESZÓW
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 77 razy

układ równan do rozwiazania

Post autor: slawekstudia6 »

dodaj 2 równanie
daro6230
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 26
Rejestracja: 13 lis 2010, o 15:50
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Polska
Podziękował: 3 razy

układ równan do rozwiazania

Post autor: daro6230 »

nie rozumiem
ODPOWIEDZ