wyznacz rzut prostej....

Przestrzenie wektorowe, bazy, liniowa niezależność, macierze.... Formy kwadratowe, twierdzenia o klasyfikacji...
Awatar użytkownika
grzesiiek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 103
Rejestracja: 17 lut 2009, o 15:20
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 22 razy
Pomógł: 13 razy

wyznacz rzut prostej....

Post autor: grzesiiek »

Wyznacz rzut prostej \(\displaystyle{ l_{1} : \begin{cases} x-y+2z=0 \\ 2x+y-z-3=0 \end{cases}}\)na płaszczyznę \(\displaystyle{ \pi : x +2y +z-3=0}\)
Awatar użytkownika
Gacuteek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1075
Rejestracja: 13 mar 2008, o 21:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 5 razy
Pomógł: 272 razy

wyznacz rzut prostej....

Post autor: Gacuteek »

z czym konkretnie masz problem?
ODPOWIEDZ