zbadać istnienie rozwiązań układu w zależności od parametru
- johanneskate
- Użytkownik
- Posty: 488
- Rejestracja: 24 lut 2009, o 18:00
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 38 razy
- Pomógł: 2 razy
zbadać istnienie rozwiązań układu w zależności od parametru
Nie rozumiem jak rozwiązywać zadania tego typu. Szukałem czegoś podobnego, kilka przykładów znalazłem, ale nic konkretnego się nie dowiedziałem.. Ma ktoś może jakiś link do sposobu rozwiązywania takich zadań, lub może znalazł się tu podobny temat, który można uznać za wzór.. ?
zbadać istnienie rozwiązań układu w zależności od parametru
post600908.htm?hilit=uk%C5%82adu%20w%20zale%C5%BCno%C5%9Bci%20od%20parametru#p600908
post527083.htm?hilit=uk%C5%82adu%20w%20zale%C5%BCno%C5%9Bci%20od%20parametru#p527083
post488958.htm?hilit=%20uk%C5%82adu%20zale%C5%BCno%C5%9Bci%20parametru#p488958
opcja szykaj nie gryzie. Ksiązki tez nie
post527083.htm?hilit=uk%C5%82adu%20w%20zale%C5%BCno%C5%9Bci%20od%20parametru#p527083
post488958.htm?hilit=%20uk%C5%82adu%20zale%C5%BCno%C5%9Bci%20parametru#p488958
opcja szykaj nie gryzie. Ksiązki tez nie
- johanneskate
- Użytkownik
- Posty: 488
- Rejestracja: 24 lut 2009, o 18:00
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 38 razy
- Pomógł: 2 razy