Wektor wymiar
Wektor wymiar
Czy ktoś mi może wytłumczyć dlaczego wektor F ma 4 wiersze??
H=[0,1]
F=[0,H]
F=[0,0,1,1]??
Wszystkie wektory transponowane (w pionie)
H=[0,1]
F=[0,H]
F=[0,0,1,1]??
Wszystkie wektory transponowane (w pionie)
Ostatnio zmieniony 7 sie 2009, o 19:44 przez zal28, łącznie zmieniany 1 raz.
Wektor wymiar
Bo te wektory sa transponowane (dlatego mówie o wierszach)miodzio1988 pisze:Co to znaczy, że ma 4 wiersze??? Podaj treść zadania bardziej precyzyjnie.
Wektor wymiar
Poprosu nie wiem skąd te 4 wiersze ja myślałem że jak wstawie H do F to powinnem mieć F=[0,0,1]
Prosze wytłumaczcie jak to sie robi
Prosze wytłumaczcie jak to sie robi
- Zordon
- Użytkownik
- Posty: 4977
- Rejestracja: 12 lut 2008, o 21:42
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Kraków
- Podziękował: 75 razy
- Pomógł: 910 razy
Wektor wymiar
co rozumiesz przez wstawianie wektora, do wektora?? I skąd masz takie zagadnienie w ogóle?zal28 pisze:Poprosu nie wiem skąd te 4 wiersze ja myślałem że jak wstawie H do F to powinnem mieć F=[0,0,1]
Prosze wytłumaczcie jak to sie robi
Wektor wymiar
Popatrz na mój pierwszy post , nie wiem na jakiej podstawie się wziął wektor F=[0,0,1,1].Zordon pisze:co rozumiesz przez wstawianie wektora, do wektora?? I skąd masz takie zagadnienie w ogóle?zal28 pisze:Poprosu nie wiem skąd te 4 wiersze ja myślałem że jak wstawie H do F to powinnem mieć F=[0,0,1]
Prosze wytłumaczcie jak to sie robi
Mógłbys mi powiedzieć skąd to sie wzieło??
- Zordon
- Użytkownik
- Posty: 4977
- Rejestracja: 12 lut 2008, o 21:42
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Kraków
- Podziękował: 75 razy
- Pomógł: 910 razy
Wektor wymiar
nie mam pojęcia, jak dla mnie to nie ma sensu.zal28 pisze:Popatrz na mój pierwszy post , nie wiem na jakiej podstawie się wziął wektor F=[0,0,1,1].Zordon pisze:co rozumiesz przez wstawianie wektora, do wektora?? I skąd masz takie zagadnienie w ogóle?zal28 pisze:Poprosu nie wiem skąd te 4 wiersze ja myślałem że jak wstawie H do F to powinnem mieć F=[0,0,1]
Prosze wytłumaczcie jak to sie robi
Mógłbys mi powiedzieć skąd to sie wzieło??
Wektor wymiar
Dla mnie też to nie ma sensu stąd prosiłem o:
Jesli to zrobisz to na pewno Ci pomożemy z ZordonemPodaj treść zadania bardziej precyzyjnie.