wierzchołki równoległoboku

Przestrzenie wektorowe, bazy, liniowa niezależność, macierze.... Formy kwadratowe, twierdzenia o klasyfikacji...
wektorek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 109
Rejestracja: 1 mar 2009, o 17:58
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 40 razy

wierzchołki równoległoboku

Post autor: wektorek »

Dane są kolejne wierzchołki równoległoboku:
A=(1,-2,3) B=(3,2,1) C=(6,4,4). Jak znaleźć 4 wierzchołek?

Nie musicie robić do końca tylko wytłumaczcie co i jak.-- 2 mar 2009, o 10:39 --Nikt nie umie pomóc?
ODPOWIEDZ