Macierz odwrotna

Przestrzenie wektorowe, bazy, liniowa niezależność, macierze.... Formy kwadratowe, twierdzenia o klasyfikacji...
sebb
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 12
Rejestracja: 17 paź 2007, o 17:51
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 1 raz

Macierz odwrotna

Post autor: sebb »

\(\displaystyle{ \left| 1 r r r \right|}\)
\(\displaystyle{ \left| r 1 r r \right|}\)
\(\displaystyle{ \left| r r 1 r \right|}\)
\(\displaystyle{ \left| r r r 1 \right|}\)
wszystkie zmienne są jednakowo skorelowane. znalezc macierz odwrotna. z góry dzieki
ODPOWIEDZ