Znajdź kąt między wektorami

Przestrzenie wektorowe, bazy, liniowa niezależność, macierze.... Formy kwadratowe, twierdzenia o klasyfikacji...
kubawymiatacz
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 40
Rejestracja: 28 gru 2008, o 08:57
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: warszawa

Znajdź kąt między wektorami

Post autor: kubawymiatacz »

Znajdź kąt między wektorami PQ i PR, gdzie P = [1, 1, 0], Q = [2, 3, 1], R = [1, -1, 2]
anna_
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 16328
Rejestracja: 26 lis 2008, o 20:14
Płeć: Kobieta
Podziękował: 35 razy
Pomógł: 3248 razy

Znajdź kąt między wektorami

Post autor: anna_ »

ODPOWIEDZ