punkty rownolegloboku

Definicja. Postać wykładnicza i trygonometryczna. Zagadnienia związane z ciałem liczb zespolonych.
wnoros89
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 58
Rejestracja: 3 gru 2006, o 15:01
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wysokie

punkty rownolegloboku

Post autor: wnoros89 »

Punkty \(\displaystyle{ z _{1}=-1+2j}\) ,\(\displaystyle{ z _{2} =j}\) ,\(\displaystyle{ z _{4} =2+4j}\) sa wierzcholkami rownolegloboku .Wyznacz wierzcholek \(\displaystyle{ z _{3}}\) tego rownolegloboku
bedbet
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2530
Rejestracja: 15 mar 2008, o 22:03
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Lublin
Podziękował: 47 razy
Pomógł: 248 razy

punkty rownolegloboku

Post autor: bedbet »

Zadanie z geometrii tak na prawde.
ODPOWIEDZ