postac kanoniczna

Definicja. Postać wykładnicza i trygonometryczna. Zagadnienia związane z ciałem liczb zespolonych.
dark1309@o2.pl
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 45
Rejestracja: 10 lis 2006, o 18:55
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa

postac kanoniczna

Post autor: dark1309@o2.pl »

prosze o rozwiaznie chcialem spr.
z=\(\displaystyle{ \frac{3-i}{1}}\)
z gory dziekuje
soku11
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6607
Rejestracja: 16 sty 2007, o 19:42
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 119 razy
Pomógł: 1823 razy

postac kanoniczna

Post autor: soku11 »

eee... Nie pomyliles sie w czyms, bo przeciez:
\(\displaystyle{ z=\frac{3-i}{1}=3-i}\)

... POZDRO
ODPOWIEDZ