zespolona nierownosc
-
- Użytkownik
- Posty: 208
- Rejestracja: 4 mar 2009, o 13:16
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 13 razy
zespolona nierownosc
oblicz
\(\displaystyle{ \left| z\right|<4}\)
\(\displaystyle{ \left| z\right|<2,0< \alpha< \frac{ \pi }{2}}\)
\(\displaystyle{ \left| z\right|<4}\)
\(\displaystyle{ \left| z\right|<2,0< \alpha< \frac{ \pi }{2}}\)
-
- Użytkownik
- Posty: 208
- Rejestracja: 4 mar 2009, o 13:16
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 13 razy
-
- Użytkownik
- Posty: 208
- Rejestracja: 4 mar 2009, o 13:16
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 13 razy
zespolona nierownosc
mam cos takiego
\(\displaystyle{ \left| x+iy\right|<4}\)
ma to coś wspólnego z okregiem?
\(\displaystyle{ \left| x+iy\right|<4}\)
ma to coś wspólnego z okregiem?
-
- Użytkownik
- Posty: 208
- Rejestracja: 4 mar 2009, o 13:16
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 13 razy
-
- Użytkownik
- Posty: 208
- Rejestracja: 4 mar 2009, o 13:16
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 13 razy
-
- Użytkownik
- Posty: 208
- Rejestracja: 4 mar 2009, o 13:16
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 13 razy
-
- Użytkownik
- Posty: 208
- Rejestracja: 4 mar 2009, o 13:16
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 13 razy
-
- Użytkownik
- Posty: 208
- Rejestracja: 4 mar 2009, o 13:16
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 13 razy