Istnienie pochodnej zespolonej

Definicja. Postać wykładnicza i trygonometryczna. Zagadnienia związane z ciałem liczb zespolonych.
Grypho
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 125
Rejestracja: 26 wrz 2010, o 17:58
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 8 razy
Pomógł: 2 razy

Istnienie pochodnej zespolonej

Post autor: Grypho »

Zbadać w jakich punktach istnieje pochodna zespolona
\(\displaystyle{ f(z)=(Re(z))^2}\)
Warunki C-R
\(\displaystyle{ U_{x}=V_{y}}\)
\(\displaystyle{ U_{y}=V_{x}}\)

Jedynym warunkiem jest
\(\displaystyle{ 2x=0}\)

Czy chodzi tu o coś jeszcze?
ODPOWIEDZ