równanie z argumentem liczby zespolonej

Definicja. Postać wykładnicza i trygonometryczna. Zagadnienia związane z ciałem liczb zespolonych.
kohrad
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 20
Rejestracja: 15 sty 2013, o 11:52
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: wawa

równanie z argumentem liczby zespolonej

Post autor: kohrad »

\(\displaystyle{ arg \frac{1}{z}= \frac{\pi}{3}}\)
potrafi ktos?
Ostatnio zmieniony 29 sty 2013, o 23:31 przez loitzl9006, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie stosuj wzorów matematycznych w nazwie tematu.
ODPOWIEDZ