\(\displaystyle{ \frac{\pi}{3} \le arg(-z) \le \frac{\pi}{2}}\) i \(\displaystyle{ \overline{z-i}=z-1}\)
z \(\displaystyle{ \overline{z-i}=z-1}\) otrzymalam ze
\(\displaystyle{ 2yi-x=1+i}\)
Prosze o jakies wskazówki, z góry dziekuje za pomoc
Na płaszczyźnie zespolonej narysuj zbiór liczb
- hollylenka
- Użytkownik
- Posty: 93
- Rejestracja: 5 lis 2011, o 17:54
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Kraków
- Podziękował: 7 razy
- hollylenka
- Użytkownik
- Posty: 93
- Rejestracja: 5 lis 2011, o 17:54
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Kraków
- Podziękował: 7 razy
Na płaszczyźnie zespolonej narysuj zbiór liczb
tak masz rację skracają się. Mnie raczej interesuje, jak rozwiazuje sie pierwsza czesc tego zadania, wiesz moze?