Proszę o pomoc w obliczeniu: \(\displaystyle{ z^{2}+iz+m=0}\) dla \(\displaystyle{ m=4 \times Im z_{0}}\) natomiast \(\displaystyle{ z_{0}= \sqrt[3]{i}}\) dla k=0.
Zupełnie nie wiem jak to policzyć
Edytowałem post.
-- 3 lut 2012, o 15:01 --
Ponawiam prośbę, nikt nie wie jak to rozwiązać??-- 5 lut 2012, o 13:41 --Naprawdę nikt nie potrafi rozwiązać???
Równanie zespolone
-
- Użytkownik
- Posty: 13
- Rejestracja: 1 lut 2012, o 20:05
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Polska
- Podziękował: 1 raz
Równanie zespolone
Ostatnio zmieniony 1 lut 2012, o 22:23 przez Afish, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie stosuj wzorów matematycznych w nazwie tematu. Niepoprawnie napisany kod LaTeX-a. Proszę zapoznaj się z http://matematyka.pl/178502.htm .
Powód: Nie stosuj wzorów matematycznych w nazwie tematu. Niepoprawnie napisany kod LaTeX-a. Proszę zapoznaj się z http://matematyka.pl/178502.htm .