Na płaszczyźnie zespolonej zaznaczyć zbiór liczb spełniających nierówność:
\(\displaystyle{ |z-i| \le 2, arg z \le \frac{ \pi }{2}}\)
Zaznaczyć zbiór liczb zespolonych spełniających nierówność
-
- Użytkownik
- Posty: 13
- Rejestracja: 25 lut 2011, o 15:23
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Ostrołęka
Zaznaczyć zbiór liczb zespolonych spełniających nierówność
Ostatnio zmieniony 3 mar 2011, o 08:13 przez Qń, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawa wiadomości. Całe wyrażenia matematyczne umieszczaj w tagach[latex] [/latex] .
Powód: Poprawa wiadomości. Całe wyrażenia matematyczne umieszczaj w tagach
Zaznaczyć zbiór liczb zespolonych spełniających nierówność
zacznij od tego modułu. Jaki to jest obiekt?