Narysuj na płaszczyznie zbiór

Definicja. Postać wykładnicza i trygonometryczna. Zagadnienia związane z ciałem liczb zespolonych.
johny42
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 72
Rejestracja: 7 gru 2010, o 10:34
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Frampol
Podziękował: 9 razy

Narysuj na płaszczyznie zbiór

Post autor: johny42 »

\(\displaystyle{ Arg \frac{1}{z+1}= \frac{\pi}{4}}\) Jak narysowac taki zbiór prosze o podpowiedzi
drasch
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 40
Rejestracja: 28 gru 2010, o 13:27
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: krakow

Narysuj na płaszczyznie zbiór

Post autor: drasch »

ODPOWIEDZ