liczby zespolone

Definicja. Postać wykładnicza i trygonometryczna. Zagadnienia związane z ciałem liczb zespolonych.
Jankin

liczby zespolone

Post autor: Jankin »

Mam takie male pytanko bo nie wiem jak mam Z1=-1+2i to jak to bedzie wygladalo gdy: Z2=-Z1 czyzby tak: Z2=1-2i bo nie jestem pewien.
arigo
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 852
Rejestracja: 23 paź 2004, o 10:17
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Lublin
Pomógł: 28 razy

liczby zespolone

Post autor: arigo »

imho dobrze
Pikaczu
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 133
Rejestracja: 2 paź 2004, o 21:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Krakau
Pomógł: 5 razy

liczby zespolone

Post autor: Pikaczu »

Oczywiście, że dobrze.
marshal
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1179
Rejestracja: 21 cze 2004, o 00:51
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: krk
Pomógł: 9 razy

liczby zespolone

Post autor: marshal »

wspaniale, cudownie, wonderful, magnifique!
ODPOWIEDZ