Naszkicować zbiory

Definicja. Postać wykładnicza i trygonometryczna. Zagadnienia związane z ciałem liczb zespolonych.
dkoziatek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 43
Rejestracja: 9 wrz 2009, o 13:58
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kent
Podziękował: 13 razy

Naszkicować zbiory

Post autor: dkoziatek »

Proszę o pomoc
Na płaszczyźnie zespolonej naszkicować zbiory:
\(\displaystyle{ A= \lbrace z \in C; arg z=\frac{\pi}{4} \rbrace}\),
\(\displaystyle{ A= \lbrace z \in C;|\frac{z-i}{z+i}|=1 \rbrace}\),
miodzio1988

Naszkicować zbiory

Post autor: miodzio1988 »

Sprawdz w google co to jest argument liczby zespolonej i modul liczby zespolonej Te definicje dadzą Ci odpowiedz.
ODPOWIEDZ