\(\displaystyle{ \neg z \cdot z ^{3} + \neg z \cdot 8i = 0}\)
nie wiedzialem jak zrobic zanegowane z w latexie wiec jest ten smieszny znaczek
rozwiązać równanie
rozwiązać równanie
oj z z negacja czyli ta kreska na gorze zapomnialem ze matematycy na to mowia sprzezone czy jakos tak:D
rozwiązać równanie
zdobylbys zawod elektronika tez bys mowil ze to negacja:) po zajeciach z układow elektronicznych:D mniejsza o to ... znam odpowiedz ale nie wiem jak do niej dojsc
wyszlo mi cos innego
odp to 2i,\(\displaystyle{ - \sqrt{3} -1i , \sqrt{3} - i}\)
wyszlo mi cos innego
odp to 2i,\(\displaystyle{ - \sqrt{3} -1i , \sqrt{3} - i}\)