jak w temacie, potrzebuje te zadania na środe
a) \(\displaystyle{ x(x+2)(x+3)}\)
rozwiąż nierówność
- Lady Tilly
- Użytkownik
- Posty: 3807
- Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: nie wiadomo
- Podziękował: 1 raz
- Pomógł: 712 razy
-
- Użytkownik
- Posty: 8
- Rejestracja: 18 lis 2007, o 17:31
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: katowice
- Podziękował: 1 raz
rozwiąż nierówność
dzieki, ale moglbym prosić o rozwiązania, bo odpowiedzi mam:
a) \(\displaystyle{ (- ,-3)u(-2,0)}\)
b) \(\displaystyle{ (- , -2)u [1, )}\)
c) \(\displaystyle{ (- , -1)u(1,2)}\)
d) \(\displaystyle{ (-1,0) u (0,3)}\)
e) \(\displaystyle{ ( \frac{-5- \sqrt{5} }{2} , \frac{-5+ \sqrt{5} }{2})}\)
f) \(\displaystyle{ [0,1]}\)
[ Dodano: 2 Grudnia 2007, 17:29 ]
ponawiam prośbę o rozwiązanie zadania.
a) \(\displaystyle{ (- ,-3)u(-2,0)}\)
b) \(\displaystyle{ (- , -2)u [1, )}\)
c) \(\displaystyle{ (- , -1)u(1,2)}\)
d) \(\displaystyle{ (-1,0) u (0,3)}\)
e) \(\displaystyle{ ( \frac{-5- \sqrt{5} }{2} , \frac{-5+ \sqrt{5} }{2})}\)
f) \(\displaystyle{ [0,1]}\)
[ Dodano: 2 Grudnia 2007, 17:29 ]
ponawiam prośbę o rozwiązanie zadania.