Trzecie równanie w uładzie dwóch równań (pytanie o patent)
-
- Użytkownik
- Posty: 1
- Rejestracja: 17 gru 2012, o 16:27
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Połaniec
- Podziękował: 1 raz
Trzecie równanie w uładzie dwóch równań (pytanie o patent)
Temat do kasacji dziękuje za odpowiedź
Ostatnio zmieniony 17 gru 2012, o 23:08 przez Gudlas, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Posty: 1053
- Rejestracja: 20 wrz 2012, o 15:26
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: podWarszawie
- Podziękował: 8 razy
- Pomógł: 208 razy
Trzecie równanie w uładzie dwóch równań (pytanie o patent)
"trzecie równanie w ukladzie dwóch równań"
Nie zajechało ci paradoksem?
w trzecim równaniu mamy coś takiego:
\(\displaystyle{ x^2 + y^2 = \sqrt{\left(x^2 - y^2\right)^2 + \left(2xy\right)^2}}\)
Rozwiń
Nie zajechało ci paradoksem?
w trzecim równaniu mamy coś takiego:
\(\displaystyle{ x^2 + y^2 = \sqrt{\left(x^2 - y^2\right)^2 + \left(2xy\right)^2}}\)
Rozwiń