Wykonaj dzielenie wielomianu
-
- Użytkownik
- Posty: 101
- Rejestracja: 21 mar 2009, o 15:37
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Wieliczka
- Podziękował: 8 razy
- Pomógł: 4 razy
Wykonaj dzielenie wielomianu
Wykonaj dzielenie wielomianu \(\displaystyle{ W \left(x \right)= x ^{4}-3x ^{3}+7x ^{2}-7x+6}\) przez wielomian \(\displaystyle{ P \left(x \right)= \left(x-1 \right) ^{2}+2}\)
-
- Użytkownik
- Posty: 3090
- Rejestracja: 24 paź 2008, o 15:23
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Opole
- Podziękował: 1 raz
- Pomógł: 879 razy