Ułamki łańcuchowe

Podzielność. Reszty z dzielenia. Kongruencje. Systemy pozycyjne. Równania diofantyczne. Liczby pierwsze i względnie pierwsze. NWW i NWD.
agusia_a
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 39
Rejestracja: 28 sie 2007, o 16:33
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Tarnów

Ułamki łańcuchowe

Post autor: agusia_a »

Witam! Właśnie jestem na etapie zbierania materiałów do pracy licencjackiej.. Piszę na temat ułamków łańcuchowych.. Jeśli ktoś wie, gdzie mogę znaleźć jakiekolwiek przydatne informacje na ten temat to baaardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam

Duża, pogrubiona, czerwona czcionka nie jest idealna do pisania całego postu...
Ostatnio zmieniony 5 lis 2007, o 07:31 przez agusia_a, łącznie zmieniany 1 raz.
*Kasia
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2826
Rejestracja: 30 gru 2006, o 20:38
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Lublin/warszawa
Podziękował: 62 razy
Pomógł: 482 razy

Ułamki łańcuchowe

Post autor: *Kasia »

Zajrzyj

Kod: Zaznacz cały

http://www.google.pl/search?q=u%C5%82amki+%C5%82a%C5%84cuchowe&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
ODPOWIEDZ