(4x-y) * (2x+y)=
(0,3a+b) * (3b-a) =
(0,75 a - 1) * ( 4-2a) =
(x+2) * ( y+1)=
(2a+1) (a^{2} +b)=
(x-y) * (z+1) =
Z góry b. dziękuję za pomoc
Mnożenie sum algebraicznych.
-
- Użytkownik
- Posty: 129
- Rejestracja: 15 lis 2009, o 21:40
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Warszawa
- Podziękował: 2 razy
- Pomógł: 5 razy
Mnożenie sum algebraicznych.
Z czym masz problem??
Nie rozwiążę Ci tego i mam nadzieję, że nikt nie wpadnie'ze złotym serce' i wielkodusznie okaże pomoc, napisze całe rozw. a Ty tlyko spiszesz do zeszytu bezmyślnie. (Tym bardziej, że to są podstawy czegokolwiek).
Jeśli chcesz, aby Ci pomóc to napisz jak Ty to roziązujesz, a my sprawdziwymy, powiemy gdzie masz ewentualne błędy i jak im zapobiec
Nie rozwiążę Ci tego i mam nadzieję, że nikt nie wpadnie'ze złotym serce' i wielkodusznie okaże pomoc, napisze całe rozw. a Ty tlyko spiszesz do zeszytu bezmyślnie. (Tym bardziej, że to są podstawy czegokolwiek).
Jeśli chcesz, aby Ci pomóc to napisz jak Ty to roziązujesz, a my sprawdziwymy, powiemy gdzie masz ewentualne błędy i jak im zapobiec