Kod: Zaznacz cały
\documentclass{standalone}
\usepackage{pgfplots}
\pgfplotsset{compat=1.15}
\usepackage{mathrsfs}
\usetikzlibrary{arrows}
\begin{document}
\definecolor{yqqqyq}{rgb}{0.5019607843137255,0,0.5019607843137255}
\definecolor{zzttqq}{rgb}{0.6,0.2,0}
\definecolor{ffqqqq}{rgb}{1,0,0}
\definecolor{qqffqq}{rgb}{0,1,0}
\definecolor{qqqqff}{rgb}{0,0,1}
\definecolor{ccqqqq}{rgb}{0.8,0,0}
\fbox{\begin{tikzpicture}[line cap=round,line join=round,>=triangle 45,x=1cm,y=1cm]
%
\begin{axis}[
x=1cm,y=1cm,
axis lines=middle,
ymajorgrids=true,
xmajorgrids=true,
xmin=-3.6,
xmax=2.1,
ymin=-0.9803354554334993,
ymax=4.222915719064578,
xtick={-3.5,-3,...,2},
ytick={-0.5,0,...,4},
yticklabels={,,},
xticklabels={,,}
]
%
\clip(-3.6692434662581705,-0.9803354554334993) rectangle (3.7457559596554315,4.222915719064578);
%
\draw [line width=1pt,color=zzttqq] (-2.5,0)-- (-2.5,0.5);
\draw [line width=1pt,color=zzttqq] (-2.5,0.5)-- (-1.5,0.5);
\draw [line width=1pt,color=zzttqq] (-1.5,0.5)-- (-1.5,0);
\draw [line width=1pt,color=zzttqq] (-1.5,0)-- (-2.5,0);
\draw [line width=1pt,color=zzttqq] (-1.5,0)-- (-1.5,2.5);
\draw [line width=1pt,color=zzttqq] (-1.5,2.5)-- (-0.5,2.5);
\draw [line width=1pt,color=zzttqq] (-0.5,2.5)-- (-0.5,0);
\draw [line width=1pt,color=zzttqq] (-0.5,0)-- (-1.5,0);
\draw [line width=1pt,color=zzttqq] (-0.5,0)-- (-0.5,1);
\draw [line width=1pt,color=zzttqq] (-0.5,1)-- (0.5,1);
\draw [line width=1pt,color=zzttqq] (0.5,1)-- (0.5,0);
\draw [line width=1pt,color=zzttqq] (0.5,0)-- (-0.5,0);
\draw [line width=1pt,color=zzttqq] (0.5,0)-- (0.5,0.5);
\draw [line width=1pt,color=zzttqq] (0.5,0.5)-- (2,0.5);
\draw [line width=1pt,color=zzttqq] (2,0.5)-- (2,0);
\draw [line width=1pt,color=zzttqq] (2,0)-- (0.5,0);
%
\draw [line width=3pt] (-2.5,0.5)-- (-1.5,0.5);
\draw [line width=3pt] (-1.5,2.5)-- (-0.5,2.5);
\draw [line width=3pt] (0.5,0.5)-- (2,0.5);
\draw [line width=3pt] (-0.5,1)-- (0.5,1);
\draw [line width=3pt] (0.5,1)-- (-0.5,1);
%
\draw [line width=3pt,color=qqqqff] (-2.5,0)-- (-1.5,0);
\draw [line width=3pt,color=qqqqff] (0.5,0)-- (2,0);
\draw [line width=3pt,color=qqffqq] (-0.5,0)-- (-1.5,0);
\draw [line width=3pt,color=ffqqqq] (0.5,0)-- (-0.5,0);
%
\draw [line width=3.6pt,color=yqqqyq] (-1.5,3)-- (-0.5,3);
\draw [line width=3.6pt,color=yqqqyq] (0.5,0.7965918247463998)-- (1.9995956175592213,0.7795877359408505);
\draw [line width=3.6pt,color=yqqqyq] (-2.4979860264689346,0.8305863363567009)-- (-1.5,0.8192700569397234);
\draw [line width=3.6pt,color=yqqqyq] (0.4862317138653347,1.1559407181192511)-- (-0.5,1.1621797340657092);
%
\fill[line width=2pt,color=zzttqq,fill=zzttqq,fill opacity=0.10000000149011612] (-2.5,0) -- (-2.5,0.5) -- (-1.5,0.5) -- (-1.5,0) -- cycle;
\fill[line width=2pt,color=zzttqq,fill=zzttqq,fill opacity=0.10000000149011612] (-1.5,0) -- (-1.5,2.5) -- (-0.5,2.5) -- (-0.5,0) -- cycle;
\fill[line width=2pt,color=zzttqq,fill=zzttqq,fill opacity=0.10000000149011612] (-0.5,0) -- (-0.5,1) -- (0.5,1) -- (0.5,0) -- cycle;
\fill[line width=2pt,color=zzttqq,fill=zzttqq,fill opacity=0.10000000149011612] (0.5,0) -- (0.5,0.5) -- (2,0.5) -- (2,0) -- cycle;
%
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.499992745081647,1.0625426224637389) -- (-2.499992745081647,1.0625426224637389);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.499992745081647,1.0625426224637389) -- (-2.4887427782702107,1.1281996895567508);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.4887427782702107,1.1281996895567508) -- (-2.4774928114587746,1.192987754753438);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.4774928114587746,1.192987754753438) -- (-2.4662428446473386,1.2569110895003688);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.4662428446473386,1.2569110895003688) -- (-2.4549928778359025,1.319973965244116);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.4549928778359025,1.319973965244116) -- (-2.4437429110244664,1.382180653431251);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.4437429110244664,1.382180653431251) -- (-2.4324929442130303,1.443535425508346);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.4324929442130303,1.443535425508346) -- (-2.421242977401594,1.50404255292197);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.421242977401594,1.50404255292197) -- (-2.409993010590158,1.563706307118695);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.409993010590158,1.563706307118695) -- (-2.398743043778722,1.6225309595450934);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.398743043778722,1.6225309595450934) -- (-2.387493076967286,1.6805207816477352);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.387493076967286,1.6805207816477352) -- (-2.37624311015585,1.7376800448731913);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.37624311015585,1.7376800448731913) -- (-2.364993143344414,1.7940130206680356);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.364993143344414,1.7940130206680356) -- (-2.3537431765329777,1.849523980478837);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.3537431765329777,1.849523980478837) -- (-2.3424932097215416,1.9042171957521672);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.3424932097215416,1.9042171957521672) -- (-2.3312432429101055,1.958096937934597);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.3312432429101055,1.958096937934597) -- (-2.3199932760986695,2.0111674784726983);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.3199932760986695,2.0111674784726983) -- (-2.3087433092872334,2.063433088813044);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.3087433092872334,2.063433088813044) -- (-2.2974933424757973,2.1148980404022018);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.2974933424757973,2.1148980404022018) -- (-2.286243375664361,2.165566604686746);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.286243375664361,2.165566604686746) -- (-2.274993408852925,2.2154430531132454);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.274993408852925,2.2154430531132454) -- (-2.263743442041489,2.2645316571282734);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.263743442041489,2.2645316571282734) -- (-2.252493475230053,2.3128366881784004);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.252493475230053,2.3128366881784004) -- (-2.241243508418617,2.3603624177101974);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.241243508418617,2.3603624177101974) -- (-2.2299935416071808,2.407113117170236);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.2299935416071808,2.407113117170236) -- (-2.2187435747957447,2.4530930580050874);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.2187435747957447,2.4530930580050874) -- (-2.2074936079843086,2.4983065116613234);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.2074936079843086,2.4983065116613234) -- (-2.1962436411728725,2.5427577495855145);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.1962436411728725,2.5427577495855145) -- (-2.1849936743614364,2.5864510432242316);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.1849936743614364,2.5864510432242316) -- (-2.1737437075500003,2.629390664024048);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.1737437075500003,2.629390664024048) -- (-2.1624937407385643,2.671580883431533);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.1624937407385643,2.671580883431533) -- (-2.151243773927128,2.713025972893257);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.151243773927128,2.713025972893257) -- (-2.139993807115692,2.7537302038557945);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.139993807115692,2.7537302038557945) -- (-2.128743840304256,2.7936978477657135);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.128743840304256,2.7936978477657135) -- (-2.11749387349282,2.832933176069587);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.11749387349282,2.832933176069587) -- (-2.106243906681384,2.8714404602139867);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.106243906681384,2.8714404602139867) -- (-2.0949939398699478,2.909223971645482);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.0949939398699478,2.909223971645482) -- (-2.0837439730585117,2.9462879818106464);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.0837439730585117,2.9462879818106464) -- (-2.0724940062470756,2.9826367621560497);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.0724940062470756,2.9826367621560497) -- (-2.0612440394356395,3.018274584128263);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.0612440394356395,3.018274584128263) -- (-2.0499940726242034,3.0532057191738584);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.0499940726242034,3.0532057191738584) -- (-2.0387441058127673,3.087434438739407);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.0387441058127673,3.087434438739407) -- (-2.0274941390013312,3.120965014271479);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.0274941390013312,3.120965014271479) -- (-2.016244172189895,3.1538017172166484);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.016244172189895,3.1538017172166484) -- (-2.004994205378459,3.1859488190214824);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-2.004994205378459,3.1859488190214824) -- (-1.9937442385670232,3.2174105911325555);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.9937442385670232,3.2174105911325555) -- (-1.9824942717555873,3.248191304996438);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.9824942717555873,3.248191304996438) -- (-1.9712443049441515,3.2782952320597003);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.9712443049441515,3.2782952320597003) -- (-1.9599943381327156,3.3077266437689143);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.9599943381327156,3.3077266437689143) -- (-1.9487443713212798,3.3364898115706523);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.9487443713212798,3.3364898115706523) -- (-1.937494404509844,3.3645890069114843);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.937494404509844,3.3645890069114843) -- (-1.926244437698408,3.392028501237982);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.926244437698408,3.392028501237982) -- (-1.9149944708869722,3.418812565996716);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.9149944708869722,3.418812565996716) -- (-1.9037445040755363,3.4449454726342594);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.9037445040755363,3.4449454726342594) -- (-1.8924945372641004,3.4704314925971813);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.8924945372641004,3.4704314925971813) -- (-1.8812445704526646,3.495274897332055);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.8812445704526646,3.495274897332055) -- (-1.8699946036412287,3.5194799582854497);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.8699946036412287,3.5194799582854497) -- (-1.8587446368297929,3.5430509469039375);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.8587446368297929,3.5430509469039375) -- (-1.847494670018357,3.565992134634091);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.847494670018357,3.565992134634091) -- (-1.8362447032069211,3.588307792922479);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.8362447032069211,3.588307792922479) -- (-1.8249947363954853,3.610002193215675);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.8249947363954853,3.610002193215675) -- (-1.8137447695840494,3.631079606960249);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.8137447695840494,3.631079606960249) -- (-1.8024948027726135,3.6515443056027723);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.8024948027726135,3.6515443056027723) -- (-1.7912448359611777,3.671400560589817);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.7912448359611777,3.671400560589817) -- (-1.7799948691497418,3.6906526433679536);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.7799948691497418,3.6906526433679536) -- (-1.768744902338306,3.709304825383753);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.768744902338306,3.709304825383753) -- (-1.75749493552687,3.7273613780837875);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.75749493552687,3.7273613780837875) -- (-1.7462449687154342,3.7448265729146275);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.7462449687154342,3.7448265729146275) -- (-1.7349950019039984,3.761704681322845);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.7349950019039984,3.761704681322845) -- (-1.7237450350925625,3.7779999747550113);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.7237450350925625,3.7779999747550113) -- (-1.7124950682811266,3.7937167246576964);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.7124950682811266,3.7937167246576964) -- (-1.7012451014696908,3.808859202477473);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.7012451014696908,3.808859202477473) -- (-1.689995134658255,3.8234316796609114);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.689995134658255,3.8234316796609114) -- (-1.678745167846819,3.8374384276545834);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.678745167846819,3.8374384276545834) -- (-1.6674952010353832,3.8508837179050603);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.6674952010353832,3.8508837179050603) -- (-1.6562452342239473,3.863771821858913);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.6562452342239473,3.863771821858913) -- (-1.6449952674125115,3.8761070109627136);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.6449952674125115,3.8761070109627136) -- (-1.6337453006010756,3.887893556663032);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.6337453006010756,3.887893556663032) -- (-1.6224953337896397,3.8991357304064405);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.6224953337896397,3.8991357304064405) -- (-1.6112453669782039,3.90983780363951);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.6112453669782039,3.90983780363951) -- (-1.599995400166768,3.9200040478088116);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.599995400166768,3.9200040478088116) -- (-1.5887454333553321,3.9296387343609167);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.5887454333553321,3.9296387343609167) -- (-1.5774954665438963,3.938746134742397);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.5774954665438963,3.938746134742397) -- (-1.5662454997324604,3.947330520399823);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.5662454997324604,3.947330520399823) -- (-1.5549955329210245,3.955396162779766);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.5549955329210245,3.955396162779766) -- (-1.5437455661095887,3.9629473333287986);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.5437455661095887,3.9629473333287986) -- (-1.5324955992981528,3.96998830349349);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.5324955992981528,3.96998830349349) -- (-1.521245632486717,3.976523344720414);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.521245632486717,3.976523344720414) -- (-1.509995665675281,3.9825567284561387);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.509995665675281,3.9825567284561387) -- (-1.4987456988638452,3.9880927261472383);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.4987456988638452,3.9880927261472383) -- (-1.4874957320524094,3.9931356092402823);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.4874957320524094,3.9931356092402823) -- (-1.4762457652409735,3.9976896491818423);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.4762457652409735,3.9976896491818423) -- (-1.4649957984295376,4.001759117418491);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.4649957984295376,4.001759117418491) -- (-1.4537458316181018,4.0053482853967965);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.4537458316181018,4.0053482853967965) -- (-1.442495864806666,4.0084614245633325);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.442495864806666,4.0084614245633325) -- (-1.43124589799523,4.01110280636467);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.43124589799523,4.01110280636467) -- (-1.4199959311837942,4.013276702247381);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.4199959311837942,4.013276702247381) -- (-1.4087459643723583,4.014987383658035);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.4087459643723583,4.014987383658035) -- (-1.3974959975609225,4.016239122043204);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.3974959975609225,4.016239122043204) -- (-1.3862460307494866,4.01703618884946);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.3862460307494866,4.01703618884946) -- (-1.3749960639380507,4.017382855523372);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.3749960639380507,4.017382855523372) -- (-1.3637460971266149,4.017283393511514);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.3637460971266149,4.017283393511514) -- (-1.352496130315179,4.0167420742604545);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.352496130315179,4.0167420742604545) -- (-1.3412461635037431,4.015763169216768);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.3412461635037431,4.015763169216768) -- (-1.3299961966923073,4.0143509498270245);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.3299961966923073,4.0143509498270245) -- (-1.3187462298808714,4.0125096875377935);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.3187462298808714,4.0125096875377935) -- (-1.3074962630694356,4.010243653795648);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.3074962630694356,4.010243653795648) -- (-1.2962462962579997,4.007557120047159);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.2962462962579997,4.007557120047159) -- (-1.2849963294465638,4.004454357738897);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.2849963294465638,4.004454357738897) -- (-1.273746362635128,4.000939638317435);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.273746362635128,4.000939638317435) -- (-1.262496395823692,3.997017233229343);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.262496395823692,3.997017233229343) -- (-1.2512464290122562,3.992691413921192);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.2512464290122562,3.992691413921192) -- (-1.2399964622008204,3.9879664518395543);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.2399964622008204,3.9879664518395543) -- (-1.2287464953893845,3.982846618431);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.2287464953893845,3.982846618431) -- (-1.2174965285779487,3.977336185142101);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.2174965285779487,3.977336185142101) -- (-1.2062465617665128,3.9714394234194286);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.2062465617665128,3.9714394234194286) -- (-1.194996594955077,3.965160604709554);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.194996594955077,3.965160604709554) -- (-1.183746628143641,3.9585040004590484);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.183746628143641,3.9585040004590484) -- (-1.1724966613322052,3.951473882114483);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.1724966613322052,3.951473882114483) -- (-1.1612466945207693,3.9440745211224293);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.1612466945207693,3.9440745211224293) -- (-1.1499967277093335,3.936310188929458);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.1499967277093335,3.936310188929458) -- (-1.1387467608978976,3.928185156982141);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.1387467608978976,3.928185156982141) -- (-1.1274967940864618,3.9197036967270495);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.1274967940864618,3.9197036967270495) -- (-1.1162468272750259,3.9108700796107545);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.1162468272750259,3.9108700796107545) -- (-1.10499686046359,3.9016885770798275);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.10499686046359,3.9016885770798275) -- (-1.0937468936521542,3.8921634605808393);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.0937468936521542,3.8921634605808393) -- (-1.0824969268407183,3.882299001560362);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.0824969268407183,3.882299001560362) -- (-1.0712469600292824,3.8720994714649652);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.0712469600292824,3.8720994714649652) -- (-1.0599969932178466,3.8615691417412226);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.0599969932178466,3.8615691417412226) -- (-1.0487470264064107,3.8507122838357035);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.0487470264064107,3.8507122838357035) -- (-1.0374970595949748,3.83953316919498);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.0374970595949748,3.83953316919498) -- (-1.026247092783539,3.8280360692656235);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.026247092783539,3.8280360692656235) -- (-1.0149971259721031,3.8162252554942047);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.0149971259721031,3.8162252554942047) -- (-1.0037471591606673,3.8041049993272944);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-1.0037471591606673,3.8041049993272944) -- (-0.9924971923492313,3.791679572211465);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.9924971923492313,3.791679572211465) -- (-0.9812472255377953,3.778953245593288);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.9812472255377953,3.778953245593288) -- (-0.9699972587263593,3.765930290919333);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.9699972587263593,3.765930290919333) -- (-0.9587472919149234,3.7526149796361725);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.9587472919149234,3.7526149796361725) -- (-0.9474973251034874,3.7390115831903783);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.9474973251034874,3.7390115831903783) -- (-0.9362473582920514,3.72512437302852);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.9362473582920514,3.72512437302852) -- (-0.9249973914806154,3.71095762059717);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.9249973914806154,3.71095762059717) -- (-0.9137474246691795,3.6965155973428994);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.9137474246691795,3.6965155973428994) -- (-0.9024974578577435,3.68180257471228);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.9024974578577435,3.68180257471228) -- (-0.8912474910463075,3.6668228241518817);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.8912474910463075,3.6668228241518817) -- (-0.8799975242348715,3.6515806171082765);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.8799975242348715,3.6515806171082765) -- (-0.8687475574234356,3.636080225028036);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.8687475574234356,3.636080225028036) -- (-0.8574975906119996,3.6203259193577306);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.8574975906119996,3.6203259193577306) -- (-0.8462476238005636,3.6043219715439325);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.8462476238005636,3.6043219715439325) -- (-0.8349976569891276,3.5880726530332123);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.8349976569891276,3.5880726530332123) -- (-0.8237476901776917,3.5715822352721416);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.8237476901776917,3.5715822352721416) -- (-0.8124977233662557,3.554854989707292);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.8124977233662557,3.554854989707292) -- (-0.8012477565548197,3.5378951877852343);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.8012477565548197,3.5378951877852343) -- (-0.7899977897433837,3.5207071009525395);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.7899977897433837,3.5207071009525395) -- (-0.7787478229319478,3.503295000655779);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.7787478229319478,3.503295000655779) -- (-0.7674978561205118,3.4856631583415245);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.7674978561205118,3.4856631583415245) -- (-0.7562478893090758,3.467815845456347);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.7562478893090758,3.467815845456347) -- (-0.7449979224976399,3.4497573334468177);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.7449979224976399,3.4497573334468177) -- (-0.7337479556862039,3.4314918937595076);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.7337479556862039,3.4314918937595076) -- (-0.7224979888747679,3.4130237978409887);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.7224979888747679,3.4130237978409887) -- (-0.7112480220633319,3.394357317137832);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.7112480220633319,3.394357317137832) -- (-0.699998055251896,3.3754967230966084);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.699998055251896,3.3754967230966084) -- (-0.68874808844046,3.356446287163889);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.68874808844046,3.356446287163889) -- (-0.677498121629024,3.3372102807862456);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.677498121629024,3.3372102807862456) -- (-0.666248154817588,3.3177929754102498);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.666248154817588,3.3177929754102498) -- (-0.6549981880061521,3.298198642482472);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.6549981880061521,3.298198642482472) -- (-0.6437482211947161,3.278431553449484);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.6437482211947161,3.278431553449484) -- (-0.6324982543832801,3.2584959797578565);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.6324982543832801,3.2584959797578565) -- (-0.6212482875718441,3.238396192854162);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.6212482875718441,3.238396192854162) -- (-0.6099983207604082,3.21813646418497);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.6099983207604082,3.21813646418497) -- (-0.5987483539489722,3.197721065196853);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.5987483539489722,3.197721065196853) -- (-0.5874983871375362,3.1771542673363813);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.5874983871375362,3.1771542673363813) -- (-0.5762484203261002,3.1564403420501277);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.5762484203261002,3.1564403420501277) -- (-0.5649984535146643,3.1355835607846623);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.5649984535146643,3.1355835607846623) -- (-0.5537484867032283,3.1145881949865566);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.5537484867032283,3.1145881949865566) -- (-0.5424985198917923,3.093458516102382);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.5424985198917923,3.093458516102382) -- (-0.5312485530803563,3.0721987955787093);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.5312485530803563,3.0721987955787093) -- (-0.5199985862689204,3.0508133048621104);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.5199985862689204,3.0508133048621104) -- (-0.5087486194574844,3.029306315399156);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.5087486194574844,3.029306315399156) -- (-0.4974986526460485,3.007682098636418);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.4974986526460485,3.007682098636418) -- (-0.48624868583461256,2.9859449260204673);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.48624868583461256,2.9859449260204673) -- (-0.47499871902317664,2.9640990689978755);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.47499871902317664,2.9640990689978755) -- (-0.4637487522117407,2.942148799015213);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.4637487522117407,2.942148799015213) -- (-0.4524987854003048,2.920098387519052);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.4524987854003048,2.920098387519052) -- (-0.4412488185888689,2.897952105955963);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.4412488185888689,2.897952105955963) -- (-0.42999885177743297,2.8757142257725175);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.42999885177743297,2.8757142257725175) -- (-0.41874888496599705,2.8533890184152875);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.41874888496599705,2.8533890184152875) -- (-0.40749891815456113,2.830980755330843);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.40749891815456113,2.830980755330843) -- (-0.3962489513431252,2.808493707965756);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.3962489513431252,2.808493707965756) -- (-0.3849989845316893,2.785932147766598);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.3849989845316893,2.785932147766598) -- (-0.3737490177202534,2.76330034617994);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.3737490177202534,2.76330034617994) -- (-0.36249905090881746,2.7406025746523532);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.36249905090881746,2.7406025746523532) -- (-0.35124908409738154,2.7178431046304086);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.35124908409738154,2.7178431046304086) -- (-0.3399991172859456,2.6950262075606775);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.3399991172859456,2.6950262075606775) -- (-0.3287491504745097,2.6721561548897315);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.3287491504745097,2.6721561548897315) -- (-0.3174991836630738,2.649237218064142);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.3174991836630738,2.649237218064142) -- (-0.30624921685163786,2.62627366853048);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.30624921685163786,2.62627366853048) -- (-0.29499925004020194,2.6032697777353166);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.29499925004020194,2.6032697777353166) -- (-0.283749283228766,2.5802298171252236);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.283749283228766,2.5802298171252236) -- (-0.2724993164173301,2.557158058146771);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.2724993164173301,2.557158058146771) -- (-0.2612493496058942,2.534058772246532);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.2612493496058942,2.534058772246532) -- (-0.24999938279445824,2.510936230871076);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.24999938279445824,2.510936230871076) -- (-0.2387494159830223,2.4877947054669756);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.2387494159830223,2.4877947054669756) -- (-0.22749944917158635,2.4646384674808015);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.22749944917158635,2.4646384674808015) -- (-0.2162494823601504,2.4414717883591246);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.2162494823601504,2.4414717883591246) -- (-0.20499951554871446,2.418298939548517);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.20499951554871446,2.418298939548517) -- (-0.1937495487372785,2.3951241924955493);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.1937495487372785,2.3951241924955493) -- (-0.18249958192584256,2.371951818646793);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.18249958192584256,2.371951818646793) -- (-0.17124961511440662,2.3487860894488195);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.17124961511440662,2.3487860894488195) -- (-0.15999964830297067,2.3256312763482);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.15999964830297067,2.3256312763482) -- (-0.14874968149153472,2.3024916507915054);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.14874968149153472,2.3024916507915054) -- (-0.13749971468009878,2.279371484225307);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.13749971468009878,2.279371484225307) -- (-0.12624974786866283,2.2562750480961773);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.12624974786866283,2.2562750480961773) -- (-0.11499978105722689,2.233206613850686);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.11499978105722689,2.233206613850686) -- (-0.10374981424579094,2.2101704529354045);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.10374981424579094,2.2101704529354045) -- (-0.09249984743435499,2.187170836796905);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.09249984743435499,2.187170836796905) -- (-0.08124988062291905,2.164212036881758);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.08124988062291905,2.164212036881758) -- (-0.0699999138114831,2.1412983246365354);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.0699999138114831,2.1412983246365354) -- (-0.058749947000047154,2.118433971507808);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.058749947000047154,2.118433971507808) -- (-0.04749998018861121,2.095623248942147);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.04749998018861121,2.095623248942147) -- (-0.03625001337717526,2.072870428386124);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.03625001337717526,2.072870428386124) -- (-0.025000046565739318,2.05017978128631);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.025000046565739318,2.05017978128631) -- (-0.013750079754303375,2.027555579089276);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.013750079754303375,2.027555579089276) -- (-0.002500112942867432,2.005002093241594);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (-0.002500112942867432,2.005002093241594) -- (0.00874985386856851,1.9825235951898348);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.00874985386856851,1.9825235951898348) -- (0.019999820680004454,1.9601243563805697);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.019999820680004454,1.9601243563805697) -- (0.031249787491440396,1.93780864826037);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.031249787491440396,1.93780864826037) -- (0.042499754302876336,1.9155807422758069);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.042499754302876336,1.9155807422758069) -- (0.05374972111431228,1.8934449098734518);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.05374972111431228,1.8934449098734518) -- (0.06499968792574823,1.8714054224998757);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.06499968792574823,1.8714054224998757) -- (0.07624965473718417,1.8494665516016504);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.07624965473718417,1.8494665516016504) -- (0.08749962154862012,1.8276325686253465);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.08749962154862012,1.8276325686253465) -- (0.09874958836005607,1.8059077450175356);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.09874958836005607,1.8059077450175356) -- (0.10999955517149201,1.784296352224789);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.10999955517149201,1.784296352224789) -- (0.12124952198292796,1.7628026616936778);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.12124952198292796,1.7628026616936778) -- (0.1324994887943639,1.7414309448707734);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.1324994887943639,1.7414309448707734) -- (0.14374945560579985,1.7201854732026471);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.14374945560579985,1.7201854732026471) -- (0.1549994224172358,1.69907051813587);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.1549994224172358,1.69907051813587) -- (0.16624938922867175,1.6780903511170135);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.16624938922867175,1.6780903511170135) -- (0.1774993560401077,1.657249243592649);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.1774993560401077,1.657249243592649) -- (0.18874932285154364,1.636551467009347);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.18874932285154364,1.636551467009347) -- (0.19999928966297958,1.6160012928136798);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.19999928966297958,1.6160012928136798) -- (0.21124925647441553,1.5956029924522181);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.21124925647441553,1.5956029924522181) -- (0.22249922328585148,1.5753608373715333);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.22249922328585148,1.5753608373715333) -- (0.23374919009728742,1.5552790990181966);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.23374919009728742,1.5552790990181966) -- (0.24499915690872337,1.5353620488387791);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.24499915690872337,1.5353620488387791) -- (0.2562491237201593,1.5156139582798525);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.2562491237201593,1.5156139582798525) -- (0.2674990905315952,1.4960390987879877);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.2674990905315952,1.4960390987879877) -- (0.2787490573430311,1.4766417418097562);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.2787490573430311,1.4766417418097562) -- (0.28999902415446704,1.457426158791729);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.28999902415446704,1.457426158791729) -- (0.30124899096590296,1.4383966211804777);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.30124899096590296,1.4383966211804777) -- (0.3124989577773389,1.4195574004225733);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.3124989577773389,1.4195574004225733) -- (0.3237489245887748,1.400912767964587);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.3237489245887748,1.400912767964587) -- (0.3349988914002107,1.3824669952530901);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.3349988914002107,1.3824669952530901) -- (0.34624885821164664,1.3642243537346541);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.34624885821164664,1.3642243537346541) -- (0.35749882502308256,1.34618911485585);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.35749882502308256,1.34618911485585) -- (0.3687487918345185,1.3283655500632494);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.3687487918345185,1.3283655500632494) -- (0.3799987586459544,1.3107579308034232);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.3799987586459544,1.3107579308034232) -- (0.3912487254573903,1.2933705285229427);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.3912487254573903,1.2933705285229427) -- (0.40249869226882623,1.2762076146683794);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.40249869226882623,1.2762076146683794) -- (0.41374865908026215,1.2592734606863045);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.41374865908026215,1.2592734606863045) -- (0.42499862589169807,1.242572338023289);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.42499862589169807,1.242572338023289) -- (0.436248592703134,1.2261085181259044);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.436248592703134,1.2261085181259044) -- (0.4474985595145699,1.209886272440722);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.4474985595145699,1.209886272440722) -- (0.4587485263260058,1.193909872414313);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.4587485263260058,1.193909872414313) -- (0.46999849313744174,1.1781835894932484);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.46999849313744174,1.1781835894932484) -- (0.48124845994887766,1.1627116951240999);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.48124845994887766,1.1627116951240999) -- (0.4924984267603136,1.1474984607534386);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.4924984267603136,1.1474984607534386) -- (0.5037483935717495,1.1325481578278356);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.5037483935717495,1.1325481578278356) -- (0.5149983603831855,1.1178650577938622);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.5149983603831855,1.1178650577938622) -- (0.5262483271946214,1.1034534320980898);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.5262483271946214,1.1034534320980898) -- (0.5374982940060574,1.0893175521870897);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.5374982940060574,1.0893175521870897) -- (0.5487482608174934,1.075461689507433);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.5487482608174934,1.075461689507433) -- (0.5599982276289294,1.0618901155056908);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.5599982276289294,1.0618901155056908) -- (0.5712481944403653,1.048607101628435);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.5712481944403653,1.048607101628435) -- (0.5824981612518013,1.0356169193222364);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.5824981612518013,1.0356169193222364) -- (0.5937481280632373,1.0229238400336662);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.5937481280632373,1.0229238400336662) -- (0.6049980948746733,1.0105321352092957);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.6049980948746733,1.0105321352092957) -- (0.6162480616861092,0.9984460762956966);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.6162480616861092,0.9984460762956966) -- (0.6274980284975452,0.9866699347394396);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.6274980284975452,0.9866699347394396) -- (0.6387479953089812,0.9752079819870962);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.6387479953089812,0.9752079819870962) -- (0.6499979621204172,0.9640644894852379);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.6499979621204172,0.9640644894852379) -- (0.6612479289318531,0.9532437286804354);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.6612479289318531,0.9532437286804354) -- (0.6724978957432891,0.9427499710192602);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.6724978957432891,0.9427499710192602) -- (0.6837478625547251,0.9325874879482838);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.6837478625547251,0.9325874879482838) -- (0.6949978293661611,0.9227605509140773);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.6949978293661611,0.9227605509140773) -- (0.706247796177597,0.913273431363212);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.706247796177597,0.913273431363212) -- (0.717497762989033,0.904130400742259);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.717497762989033,0.904130400742259) -- (0.728747729800469,0.8953357304977898);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.728747729800469,0.8953357304977898) -- (0.739997696611905,0.8868936920763755);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.739997696611905,0.8868936920763755) -- (0.7512476634233409,0.8788085569245874);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.7512476634233409,0.8788085569245874) -- (0.7624976302347769,0.8710845964889968);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.7624976302347769,0.8710845964889968) -- (0.7737475970462129,0.8637260822161748);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.7737475970462129,0.8637260822161748) -- (0.7849975638576489,0.8567372855526931);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.7849975638576489,0.8567372855526931) -- (0.7962475306690848,0.8501224779451226);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.7962475306690848,0.8501224779451226) -- (0.8074974974805208,0.8438859308400344);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.8074974974805208,0.8438859308400344) -- (0.8187474642919568,0.8380319156840002);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.8187474642919568,0.8380319156840002) -- (0.8299974311033927,0.8325647039235906);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.8299974311033927,0.8325647039235906) -- (0.8412473979148287,0.827488567005378);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.8412473979148287,0.827488567005378) -- (0.8524973647262647,0.8228077763759325);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.8524973647262647,0.8228077763759325) -- (0.8637473315377007,0.8185266034818262);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.8637473315377007,0.8185266034818262) -- (0.8749972983491366,0.8146493197696296);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.8749972983491366,0.8146493197696296) -- (0.8862472651605726,0.8111801966859147);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.8862472651605726,0.8111801966859147) -- (0.8974972319720086,0.8081235056772522);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.8974972319720086,0.8081235056772522) -- (0.9087471987834446,0.8054835181902134);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.9087471987834446,0.8054835181902134) -- (0.9199971655948805,0.8032645056713701);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.9199971655948805,0.8032645056713701) -- (0.9312471324063165,0.8014707395672931);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.9312471324063165,0.8014707395672931) -- (0.9424970992177525,0.8001064913245539);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.9424970992177525,0.8001064913245539) -- (0.9537470660291885,0.7991760323897237);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.9537470660291885,0.7991760323897237) -- (0.9649970328406244,0.7986836342093735);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.9649970328406244,0.7986836342093735) -- (0.9762469996520604,0.7986335682300747);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.9762469996520604,0.7986335682300747) -- (0.9874969664634964,0.7990301058983988);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.9874969664634964,0.7990301058983988) -- (0.9987469332749324,0.7998775186609168);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (0.9987469332749324,0.7998775186609168) -- (1.0099969000863682,0.8011800779642002);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.0099969000863682,0.8011800779642002) -- (1.021246866897804,0.8029420552548199);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.021246866897804,0.8029420552548199) -- (1.03249683370924,0.8051677219793474);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.03249683370924,0.8051677219793474) -- (1.0437468005206758,0.8078613495843543);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.0437468005206758,0.8078613495843543) -- (1.0549967673321117,0.811027209516411);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.0549967673321117,0.811027209516411) -- (1.0662467341435475,0.8146695732220897);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.0662467341435475,0.8146695732220897) -- (1.0774967009549834,0.8187927121479608);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.0774967009549834,0.8187927121479608) -- (1.0887466677664193,0.8234008977405964);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.0887466677664193,0.8234008977405964) -- (1.0999966345778551,0.8284984014465671);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.0999966345778551,0.8284984014465671) -- (1.111246601389291,0.8340894947124444);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.111246601389291,0.8340894947124444) -- (1.1224965682007269,0.8401784489847994);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.1224965682007269,0.8401784489847994) -- (1.1337465350121627,0.8467695357102039);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.1337465350121627,0.8467695357102039) -- (1.1449965018235986,0.8538670263352286);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.1449965018235986,0.8538670263352286) -- (1.1562464686350344,0.861475192306445);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.1562464686350344,0.861475192306445) -- (1.1674964354464703,0.8695983050704243);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.1674964354464703,0.8695983050704243) -- (1.1787464022579062,0.878240636073738);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.1787464022579062,0.878240636073738) -- (1.189996369069342,0.8874064567629572);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.189996369069342,0.8874064567629572) -- (1.201246335880778,0.8971000385846526);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.201246335880778,0.8971000385846526) -- (1.2124963026922138,0.9073256529853964);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.2124963026922138,0.9073256529853964) -- (1.2237462695036496,0.9180875714117591);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.2237462695036496,0.9180875714117591) -- (1.2349962363150855,0.9293900653103127);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.2349962363150855,0.9293900653103127) -- (1.2462462031265213,0.9412374061276276);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.2462462031265213,0.9412374061276276) -- (1.2574961699379572,0.953633865310276);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.2574961699379572,0.953633865310276) -- (1.268746136749393,0.9665837143048286);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.268746136749393,0.9665837143048286) -- (1.279996103560829,0.9800912245578564);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.279996103560829,0.9800912245578564) -- (1.2912460703722648,0.9941606675159314);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.2912460703722648,0.9941606675159314) -- (1.3024960371837007,1.0087963146256245);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.3024960371837007,1.0087963146256245) -- (1.3137460039951365,1.0240024373335066);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.3137460039951365,1.0240024373335066) -- (1.3249959708065724,1.0397833070861493);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.3249959708065724,1.0397833070861493) -- (1.3362459376180083,1.0561431953301241);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.3362459376180083,1.0561431953301241) -- (1.3474959044294441,1.0730863735120018);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.3474959044294441,1.0730863735120018) -- (1.35874587124088,1.0906171130783542);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.35874587124088,1.0906171130783542) -- (1.3699958380523158,1.108739685475752);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.3699958380523158,1.108739685475752) -- (1.3812458048637517,1.127458362150767);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.3812458048637517,1.127458362150767) -- (1.3924957716751876,1.14677741454997);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.3924957716751876,1.14677741454997) -- (1.4037457384866234,1.1667011141199324);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.4037457384866234,1.1667011141199324) -- (1.4149957052980593,1.1872337323072255);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.4149957052980593,1.1872337323072255) -- (1.4262456721094952,1.2083795405584208);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.4262456721094952,1.2083795405584208) -- (1.437495638920931,1.2301428103200887);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.437495638920931,1.2301428103200887) -- (1.4487456057323669,1.2525278130388018);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.4487456057323669,1.2525278130388018) -- (1.4599955725438027,1.2755388201611302);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.4599955725438027,1.2755388201611302) -- (1.4712455393552386,1.2991801031336463);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.4712455393552386,1.2991801031336463) -- (1.4824955061666745,1.32345593340292);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.4824955061666745,1.32345593340292) -- (1.4937454729781103,1.3483705824155234);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.4937454729781103,1.3483705824155234) -- (1.5049954397895462,1.3739283216180276);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.5049954397895462,1.3739283216180276) -- (1.516245406600982,1.400133422457004);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.516245406600982,1.400133422457004) -- (1.527495373412418,1.4269901563790235);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.527495373412418,1.4269901563790235) -- (1.5387453402238538,1.454502794830658);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.5387453402238538,1.454502794830658) -- (1.5499953070352896,1.482675609258478);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.5499953070352896,1.482675609258478) -- (1.5612452738467255,1.5115128711090549);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.5612452738467255,1.5115128711090549) -- (1.5724952406581614,1.5410188518289605);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.5724952406581614,1.5410188518289605) -- (1.5837452074695972,1.5711978228647656);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.5837452074695972,1.5711978228647656) -- (1.594995174281033,1.602054055663042);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.594995174281033,1.602054055663042) -- (1.606245141092469,1.63359182167036);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.606245141092469,1.63359182167036) -- (1.6174951079039048,1.6658153923332921);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.6174951079039048,1.6658153923332921) -- (1.6287450747153407,1.6987290390984084);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.6287450747153407,1.6987290390984084) -- (1.6399950415267766,1.732337033412281);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.6399950415267766,1.732337033412281) -- (1.6512450083382124,1.7666436467214806);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.6512450083382124,1.7666436467214806) -- (1.6624949751496483,1.8016531504725783);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.6624949751496483,1.8016531504725783) -- (1.6737449419610841,1.8373698161121466);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.6737449419610841,1.8373698161121466) -- (1.68499490877252,1.8737979150867554);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.68499490877252,1.8737979150867554) -- (1.6962448755839559,1.9109417188429765);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.6962448755839559,1.9109417188429765) -- (1.7074948423953917,1.9488054988273813);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.7074948423953917,1.9488054988273813) -- (1.7187448092068276,1.9873935264865403);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.7187448092068276,1.9873935264865403) -- (1.7299947760182635,2.0267100732670262);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.7299947760182635,2.0267100732670262) -- (1.7412447428296993,2.066759410615409);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.7412447428296993,2.066759410615409) -- (1.7524947096411352,2.1075458099782605);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.7524947096411352,2.1075458099782605) -- (1.763744676452571,2.1490735428021517);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.763744676452571,2.1490735428021517) -- (1.774994643264007,2.191346880533654);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.774994643264007,2.191346880533654) -- (1.7862446100754428,2.2343700946193383);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.7862446100754428,2.2343700946193383) -- (1.7974945768868786,2.278147456505777);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.7974945768868786,2.278147456505777) -- (1.8087445436983145,2.3226832376395405);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.8087445436983145,2.3226832376395405) -- (1.8199945105097504,2.3679817094672);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.8199945105097504,2.3679817094672) -- (1.8312444773211862,2.4140471434353263);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.8312444773211862,2.4140471434353263) -- (1.842494444132622,2.4608838109904916);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.842494444132622,2.4608838109904916) -- (1.853744410944058,2.5084959835792677);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.853744410944058,2.5084959835792677) -- (1.8649943777554938,2.5568879326482246);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.8649943777554938,2.5568879326482246) -- (1.8762443445669297,2.606063929643933);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.8762443445669297,2.606063929643933) -- (1.8874943113783655,2.6560282460129665);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.8874943113783655,2.6560282460129665) -- (1.8987442781898014,2.7067851532018943);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.8987442781898014,2.7067851532018943) -- (1.9099942450012373,2.7583389226572885);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.9099942450012373,2.7583389226572885) -- (1.9212442118126731,2.8106938258257204);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.9212442118126731,2.8106938258257204) -- (1.932494178624109,2.863854134153761);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.932494178624109,2.863854134153761) -- (1.9437441454355449,2.917824119087981);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.9437441454355449,2.917824119087981) -- (1.9549941122469807,2.9726080520749525);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.9549941122469807,2.9726080520749525) -- (1.9662440790584166,3.0282102045612476);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.9662440790584166,3.0282102045612476) -- (1.9774940458698524,3.084634847993436);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.9774940458698524,3.084634847993436) -- (1.9887440126812883,3.141886253818089);
\draw[line width=2pt,color=ccqqqq] (1.9887440126812883,3.141886253818089) -- (1.9999939794927242,3.1999686934817793);
\end{axis}
\end{tikzpicture}
}
\end{document}