wyznaczyć oszacowania

Zespolone funkcje analityczne, równania Cauchy'ego-Riemanna, residua i osobliwości funkcji zespolonych, krzywe na C, krzywoliniowa całka zespolona. Całkowanie metodą Residuów. Szeregi Laurenta.
kapeluszek12
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 10 sty 2018, o 18:36
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Poznań

wyznaczyć oszacowania

Post autor: kapeluszek12 »

Proszę o pomoc jak zrobić takie zadanie:
Wyznacz oszacowania \(\displaystyle{ |h(z)|,\:\Re h(z)}\) w klasie \(\displaystyle{ P\left( \alpha \right) :=\left\{ h \in A: h(0)=1 \wedge h(z)> \alpha , z \in K\right\}}\)
Awatar użytkownika
leg14
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3132
Rejestracja: 5 lis 2014, o 20:24
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Radom
Podziękował: 154 razy
Pomógł: 475 razy

Re: wyznaczyć oszacowania

Post autor: leg14 »

Czym są \(\displaystyle{ A}\) i \(\displaystyle{ K}\) ?
ODPOWIEDZ