całka analiza zespolona
-
- Użytkownik
- Posty: 30
- Rejestracja: 17 sie 2014, o 16:57
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Bydgoszcz
- Podziękował: 3 razy
całka analiza zespolona
oblicz \(\displaystyle{ \int_{0}^{2 \pi } \frac{ \left( 1+2\cos \alpha \right) \cos \alpha }{3+2\cos \alpha \teta}\mbox{d} \alpha}\) podstawiam \(\displaystyle{ e^{i\theta}}\) i co dalej?
Ostatnio zmieniony 29 sty 2015, o 16:31 przez bakala12, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Punkt 2.7 instrukcji LaTeX-a. Funkcje matematyczne należy zapisywać: sinus - \sin, logarytm - \log, logarytm naturalny - \ln itd.
Powód: Punkt 2.7 instrukcji LaTeX-a. Funkcje matematyczne należy zapisywać: sinus - \sin, logarytm - \log, logarytm naturalny - \ln itd.