Witam,
Mam problem z rozwiązaniem całki, czy znalazłby się tak dobry człowiek który by mi to wytłumaczył
Całka funkcji zespolonej \(\displaystyle{ \int_{C}^{} \frac{dz}{(z+2) \cdot (z^2+4)} ,\ C:|z+2+2i|=3}\)
Całka funkcji zespolonej w kierunku dodatnim
-
- Użytkownik
- Posty: 2
- Rejestracja: 7 paź 2009, o 11:41
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Gorzów Wlkp./Gdańsk
Całka funkcji zespolonej w kierunku dodatnim
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2015, o 20:07 przez Jan Kraszewski, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Poprawa wiadomości. Temat umieszczony w złym dziale. Symbol mnożenia to \cdot.
Powód: Poprawa wiadomości. Temat umieszczony w złym dziale. Symbol mnożenia to \cdot.