V Middle European Mathematical Olympiad
- Swistak
- Użytkownik
- Posty: 1874
- Rejestracja: 30 wrz 2007, o 22:04
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Warszawa
- Podziękował: 99 razy
- Pomógł: 87 razy
V Middle European Mathematical Olympiad
No eloelo, pozdro ze sŁonecznej Chorwacji, a nie z deszczowego Amsterdamu !
No dzisiaj se były zawody indywidualne i wogle centralnie zadanka były proste i tak sie zlozyło, ze liczba zadan zrobionych przez kazdego z nas jest dana wzorem 1997 odjac rok urodzenia zawodnika. Młodym talentom troche nie pykło, ale to mozna bylo przewidziec po tym, ze grali do 6 w nocy w zakrapianego pokera. Zadanka powinny sie jakos niedlugo ukazac.
pozdro600
No dzisiaj se były zawody indywidualne i wogle centralnie zadanka były proste i tak sie zlozyło, ze liczba zadan zrobionych przez kazdego z nas jest dana wzorem 1997 odjac rok urodzenia zawodnika. Młodym talentom troche nie pykło, ale to mozna bylo przewidziec po tym, ze grali do 6 w nocy w zakrapianego pokera. Zadanka powinny sie jakos niedlugo ukazac.
pozdro600
V Middle European Mathematical Olympiad
Słaba forma młodych talentów, dali im dzień wcześniej zadanka i skminili po jednym....
- Swistak
- Użytkownik
- Posty: 1874
- Rejestracja: 30 wrz 2007, o 22:04
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Warszawa
- Podziękował: 99 razy
- Pomógł: 87 razy
V Middle European Mathematical Olympiad
No dobra, tak na serio, to indywidualne byly dzisiaj, ale to nie zmienilo faktu, ze calkiem spora liczba z nas zrobila wszystko . Zadania byly iscie dosc proste (easiest MEMO ever?) w wyniku czego ja, Zajac i Karol mamy wszystko, Kamil i Grzesiek maja 3, a Darek sie nie przyznaje .
Zadanka beda jakos niedlugo na tej stronce: ... 14&lang=en-- 3 września 2011, 21:35 --Okazalo sie, ze innym krajom nie poszo zbyt zarabiscie. W 2 najmocniejszych teamach poza Polska, czyli w wegierskim i niemieckim jest tylko jeden max, ale az 10 trojek i jedna dwojka. Poza nimi wiadomo mi jeszcze o Czechach, u nich bez szalu - najlepsza osoba tylko 2 pelne xD.
Zadanka beda jakos niedlugo na tej stronce: ... 14&lang=en-- 3 września 2011, 21:35 --Okazalo sie, ze innym krajom nie poszo zbyt zarabiscie. W 2 najmocniejszych teamach poza Polska, czyli w wegierskim i niemieckim jest tylko jeden max, ale az 10 trojek i jedna dwojka. Poza nimi wiadomo mi jeszcze o Czechach, u nich bez szalu - najlepsza osoba tylko 2 pelne xD.
- Mama Jerza
- Użytkownik
- Posty: 14
- Rejestracja: 25 wrz 2010, o 20:06
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Jerzanora k. Rzeszowa
- Pomógł: 4 razy
V Middle European Mathematical Olympiad
Chlopaki! Umieram z ciekawosci, jak wam dzisiaj poszlo! Mój Teoś wam strasznie zazdrosci tej wycieczki.
Przesylam buziaki z Polski :*
Przesylam buziaki z Polski :*
- Swistak
- Użytkownik
- Posty: 1874
- Rejestracja: 30 wrz 2007, o 22:04
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Warszawa
- Podziękował: 99 razy
- Pomógł: 87 razy
V Middle European Mathematical Olympiad
Ano dzisiaj bylo w miare epicko. Udalo nam sie zrobic wszystko . Ja zrobilem 3 zadania, w tym moim zdaniem 2 najlatwiejsze (amok! i rwanie!) i 1 najtrudniejsze (CHŁOSTA!). Poza tym byly jeszcze 2 w miare harde. Jedno z nich (jazda!) zrobili na spolke Darek i Zajac, a drugie (i zgon!) zrobil Kamil z mala pomoca Karola.
Wegrzy, czyli chyba najmocniejszy team poza nami, zrobili 6 zadan .
Wegrzy, czyli chyba najmocniejszy team poza nami, zrobili 6 zadan .
- Swistak
- Użytkownik
- Posty: 1874
- Rejestracja: 30 wrz 2007, o 22:04
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Warszawa
- Podziękował: 99 razy
- Pomógł: 87 razy
V Middle European Mathematical Olympiad
Na stronie MEMO są już wszystkie zadania.
Są pod linkiem: ... 14&lang=en
Poza tym widzę ogromne zainteresowanie tym tematem .
Są pod linkiem: ... 14&lang=en
Poza tym widzę ogromne zainteresowanie tym tematem .
- jerzozwierz
- Użytkownik
- Posty: 526
- Rejestracja: 22 lut 2009, o 10:13
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Rzeszów
- Podziękował: 8 razy
- Pomógł: 42 razy
V Middle European Mathematical Olympiad
Wszyscy kochają reprezentację i z drżeniem serca wyczekują na wyniki xD.Swistak pisze:Na stronie MEMO są już wszystkie zadania.
Są pod linkiem: ... 14&lang=en
Poza tym widzę ogromne zainteresowanie tym tematem .