Równanie różniczkowe zwyczajne

Równania różniczkowe i całkowe. Równania różnicowe. Transformata Laplace'a i Fouriera oraz ich zastosowanie w równaniach różniczkowych.
Karolinaa0
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 266
Rejestracja: 11 cze 2018, o 19:12
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Płock
Podziękował: 69 razy

Równanie różniczkowe zwyczajne

Post autor: Karolinaa0 »

Jak wyznaczyć równanie dodatkowe takiego równania ogólnego równania różniczkowego zwyczajnego? Z góry bardzo dziękuję
\(\displaystyle{ \frac{1}{9} \ln \left(9x-6 \right)+C _{1} }\)
ODPOWIEDZ