Najbardziej pomocni użytkownicy

Ważne wydarzenia w życiu forum, nowości i zmiany - wszystkie te informacje będą się tu pojawiać na bieżąco.
Awatar użytkownika
scyth
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6392
Rejestracja: 23 lip 2007, o 15:26
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 1087 razy

Najbardziej pomocni użytkownicy

Post autor: scyth »

Dla wielbicieli statystyk oraz osób pragnących zaszpanować swoimi osiągnięciami na forum udostępniamy statystyki najbardziej pomocnych użytkowników forum:
top_helpers.php
(link również na dole strony głównej, obok Ekipy).
Ranking wszech czasów jest dostępny przez przeglądarkę użytkowników (obok "Twoje konto" w górnym prawym rogu), wystarczy posortować po punktach:
memberlist.php?mode=&sk=n&sd=d


Na marginesie przypomnienie, że zgodnie z regulaminem wymuszanie punktów "pomógł" jest karane ostrzeżeniem...
florek177
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3018
Rejestracja: 23 mar 2005, o 10:26
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Gdynia
Podziękował: 2 razy
Pomógł: 322 razy

Najbardziej pomocni użytkownicy

Post autor: florek177 »

Skoro robicie te statystyki, to dodajcie mi te skasowane, jakiś czas temu.
Awatar użytkownika
scyth
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6392
Rejestracja: 23 lip 2007, o 15:26
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 1087 razy

Najbardziej pomocni użytkownicy

Post autor: scyth »

Czyli? Kiedy, jak i za co?
florek177
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3018
Rejestracja: 23 mar 2005, o 10:26
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Gdynia
Podziękował: 2 razy
Pomógł: 322 razy

Najbardziej pomocni użytkownicy

Post autor: florek177 »

prawdopodobnie koniec września 2007 roku, miałem 3-miesięczne zawieszenie w pisaniu postów.
luka52
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 8601
Rejestracja: 1 maja 2006, o 20:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 47 razy
Pomógł: 1816 razy

Najbardziej pomocni użytkownicy

Post autor: luka52 »

I to zawieszenie wynikło z czyjej winy?
Poza tym nie wiem czy zauważyłeś, ale te (nowe) statystyki obejmują nie więcej niż ostatnie 30 dni...
florek177
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3018
Rejestracja: 23 mar 2005, o 10:26
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Gdynia
Podziękował: 2 razy
Pomógł: 322 razy

Najbardziej pomocni użytkownicy

Post autor: florek177 »

Dobrze, nie ma sprawy, jest dla bez znaczenia.
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 9833
Rejestracja: 18 gru 2007, o 03:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Bydgoszcz
Podziękował: 90 razy
Pomógł: 2632 razy

Najbardziej pomocni użytkownicy

Post autor: »

scyth pisze:Dla wielbicieli statystyk
Skoro tak wielbiciele statystyk są ostatnio hołubieni, to mam pytanie: dałoby się wprowadzić opcję sprawdzania jak procentowo rozkłada się aktywność danego użytkownika w poszczególnych działach forum? Na razie da się sprawdzić tylko na jakim forum użytkownik jest najaktywniejszy.

Q.
ODPOWIEDZ