Tabela punktacyjna

Awatar użytkownika
bolo
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2470
Rejestracja: 2 lis 2004, o 08:28
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: BW
Podziękował: 8 razy
Pomógł: 191 razy

Tabela punktacyjna

Post autor: bolo »

Seria 1 (24.09.07r.-30.09.07r.)
\(\displaystyle{ \begin{array}{l|c|c|c|c|c}\hline\hline
\mbox{Nick} & \mbox{Zad. 1 (/5)} & \mbox{Zad. 2 (/5)} & \mbox{Zad. 3 (/5)} & \mbox{Zad. 4 (/5)} & \mbox{Suma (/20,\,(100\%))}\\
\hline
\mbox{altair3} & 5 & - & - & 5 & 10\mbox{pkt.}\,\,(50\%) \\
\mbox{luka52} & 5 & 4 & 2 & - & 11\mbox{pkt.}\,\,(55\%) \\
\mbox{paskuda} & 5 & - & 5 & 5 & 15\mbox{pkt.}\,\,(75\%) \\
\mbox{Sylwek} & 5 & 5 & 3 & 5 & 18\mbox{pkt.}\,\,(90\%) \\
\mbox{Szemek} & 5 & - & 4 & - & 9\mbox{pkt.}\,\,(45\%) \\
\hline\hline\end{array}}\)
Awatar użytkownika
bolo
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2470
Rejestracja: 2 lis 2004, o 08:28
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: BW
Podziękował: 8 razy
Pomógł: 191 razy

Tabela punktacyjna

Post autor: bolo »

Seria 2 (01.10.07r.-07.10.07r.)
\(\displaystyle{ \begin{array}{l|c|c|c|c|c}\hline\hline
\mbox{Nick} & \mbox{Zad. 1 (/4)} & \mbox{Zad. 2 (/5)} & \mbox{Zad. 3 (/6)} & \mbox{Zad. 4 (/5)} & \mbox{Suma (/20,\,(100\%))}\\
\hline
\mbox{altair3} & 3 & - & - & - & 3\mbox{pkt.}\,\,(15\%) \\
\mbox{luka52} & 4 & 2 & 6 & 5 & 17\mbox{pkt.}\,\,(85\%) \\
\mbox{robin5hood} & 3 & - & 4 & 4 & 11\mbox{pkt.}\,\,(55\%) \\
\mbox{Sylwek} & - & 4 & 6 & 5 & 15\mbox{pkt.}\,\,(75\%) \\
\hline\hline\end{array}}\)
Awatar użytkownika
bolo
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2470
Rejestracja: 2 lis 2004, o 08:28
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: BW
Podziękował: 8 razy
Pomógł: 191 razy

Tabela punktacyjna

Post autor: bolo »

Seria 3 (08.10.07r.-14.10.07r.)
\(\displaystyle{ \begin{array}{l|c|c|c|c|c}\hline\hline
\mbox{Nick} & \mbox{Zad. 1 (/6)} & \mbox{Zad. 2 (/5)} & \mbox{Zad. 3 (/4)} & \mbox{Zad. 4 (/5)} & \mbox{Suma (/20,\,(100\%))}\\
\hline
\mbox{*Kasia} & - & 5 & 3 & 5 & 13\mbox{pkt.}\,\,(65\%) \\
\mbox{altair3} & - & - & 3 & - & 3\mbox{pkt.}\,\,(15\%) \\
\mbox{luka52} & 6 & 5 & 3 & - & 14\mbox{pkt.}\,\,(70\%) \\
\mbox{robin5hood} & 4 & 5 & 4 & 5 & 18\mbox{pkt.}\,\,(90\%) \\
\mbox{Sylwek} & 6 & 5 & 4 & 5 & 20\mbox{pkt.}\,\,(100\%) \\
\mbox{Szemek} & - & 4 & - & - & 4\mbox{pkt.}\,\,(20\%) \\
\mbox{szydra} & 5 & 5 & 4 & 5 & 19\mbox{pkt.}\,\,(95\%) \\
\hline\hline\end{array}}\)
Awatar użytkownika
bolo
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2470
Rejestracja: 2 lis 2004, o 08:28
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: BW
Podziękował: 8 razy
Pomógł: 191 razy

Tabela punktacyjna

Post autor: bolo »

Seria 4 (15.10.07r.-21.10.07r.)
\(\displaystyle{ \begin{array}{l|c|c|c|c|c}\hline\hline
\mbox{Nick} & \mbox{Zad. 1 (/5)} & \mbox{Zad. 2 (/5)} & \mbox{Zad. 3 (/5)} & \mbox{Zad. 4 (/5)} & \mbox{Suma (/20,\,(100\%))}\\
\hline
\mbox{*Kasia} & - & - & 5 & - & 5\mbox{pkt.}\,\,(25\%) \\
\mbox{altair3} & - & - & - & 4 & 4\mbox{pkt.}\,\,(20\%) \\
\mbox{luka52} & - & 3 & - & - & 3\mbox{pkt.}\,\,(15\%) \\
\mbox{robin5hood} & 4 & 3 & 5 & 5 & 17\mbox{pkt.}\,\,(85\%) \\
\mbox{Sylwek} & - & - & 5 & 5 & 10\mbox{pkt.}\,\,(50\%) \\
\mbox{Szemek} & - & - & - & 5 & 5\mbox{pkt.}\,\,(25\%) \\
\mbox{szydra} & 5 & 5 & 5 & 5 & 20\mbox{pkt.}\,\,(100\%) \\
\hline\hline\end{array}}\)
Awatar użytkownika
bolo
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2470
Rejestracja: 2 lis 2004, o 08:28
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: BW
Podziękował: 8 razy
Pomógł: 191 razy

Tabela punktacyjna

Post autor: bolo »

Seria 5 (22.10.07r.-28.10.07r.)
\(\displaystyle{ \begin{array}{l|c|c|c|c|c}\hline\hline
\mbox{Nick} & \mbox{Zad. 1 (/5)} & \mbox{Zad. 2 (/5)} & \mbox{Zad. 3 (/5)} & \mbox{Zad. 4 (/5)} & \mbox{Suma (/20,\,(100\%))}\\
\hline
\mbox{*Kasia} & 5 & - & 5 & 5 & 15\mbox{pkt.}\,\,(75\%) \\
\mbox{altair3} & - & 4 & - & - & 4\mbox{pkt.}\,\,(20\%) \\
\mbox{Piotrek89} & 3 & - & 5 & 5 & 13\mbox{pkt.}\,\,(65\%) \\
\mbox{Sylwek} & 5 & 5 & 5 & 5 & 20\mbox{pkt.}\,\,(100\%) \\
\mbox{Szemek} & 5 & - & 5 & - & 10\mbox{pkt.}\,\,(50\%) \\
\hline\hline\end{array}}\)
Awatar użytkownika
bolo
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2470
Rejestracja: 2 lis 2004, o 08:28
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: BW
Podziękował: 8 razy
Pomógł: 191 razy

Tabela punktacyjna

Post autor: bolo »

Seria 6 (29.10.07r.-04.11.07r.)
\(\displaystyle{ \begin{array}{l|c|c|c|c|c}\hline\hline
\mbox{Nick} & \mbox{Zad. 1 (/5)} & \mbox{Zad. 2 (/5)} & \mbox{Zad. 3 (/6)} & \mbox{Zad. 4 (/4)} & \mbox{Suma (/20,\,(100\%))}\\
\hline
\mbox{*Kasia} & - & - & - & 4 & 4\mbox{pkt.}\,\,(20\%) \\
\mbox{altair3} & - & - & - & 4 & 4\mbox{pkt.}\,\,(20\%) \\
\mbox{robin5hood} & - & 5 & 4 & - & 9\mbox{pkt.}\,\,(45\%) \\
\mbox{Sylwek} & 5 & 5 & - & 2 & 12\mbox{pkt.}\,\,(60\%) \\
\mbox{Szemek} & 4 & - & - & - & 4\mbox{pkt.}\,\,(20\%) \\
\hline\hline\end{array}}\)
Awatar użytkownika
bolo
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2470
Rejestracja: 2 lis 2004, o 08:28
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: BW
Podziękował: 8 razy
Pomógł: 191 razy

Tabela punktacyjna

Post autor: bolo »

Seria 7 (05.11.07r.-11.11.07r.)
\(\displaystyle{ \begin{array}{l|c|c|c|c|c}\hline\hline
\mbox{Nick} & \mbox{Zad. 1 (/5)} & \mbox{Zad. 2 (/6)} & \mbox{Zad. 3 (/5)} & \mbox{Zad. 4 (/4)} & \mbox{Suma (/20,\,(100\%))}\\
\hline
\mbox{*Kasia} & 5 & 6 & 5 & 4 & 20\mbox{pkt.}\,\,(100\%) \\
\mbox{altair3} & - & 4 & - & - & 4\mbox{pkt.}\,\,(20\%) \\
\mbox{Sylwek} & 4 & 6 & 5 & 2 & 17\mbox{pkt.}\,\,(85\%) \\
\mbox{Szemek} & 5 & 6 & 5 & 3 & 19\mbox{pkt.}\,\,(95\%) \\
\hline\hline\end{array}}\)
Ostatnio zmieniony 2 gru 2007, o 23:10 przez bolo, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
bolo
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2470
Rejestracja: 2 lis 2004, o 08:28
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: BW
Podziękował: 8 razy
Pomógł: 191 razy

Tabela punktacyjna

Post autor: bolo »

Seria 8 (12.11.07r.-18.11.07r.)
\(\displaystyle{ \begin{array}{l|c|c|c|c|c}\hline\hline
\mbox{Nick} & \mbox{Zad. 1 (/5)} & \mbox{Zad. 2 (/6)} & \mbox{Zad. 3 (/5)} & \mbox{Zad. 4 (/4)} & \mbox{Suma (/20,\,(100\%))}\\
\hline
\mbox{*Kasia} & 4 & - & - & 5 & 9\mbox{pkt.}\,\,(45\%) \\
\mbox{niewiadomo} & - & - & 1 & 5 & 6\mbox{pkt.}\,\,(30\%) \\
\hline\hline\end{array}}\)
Ostatnio zmieniony 2 gru 2007, o 23:13 przez bolo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bolo
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2470
Rejestracja: 2 lis 2004, o 08:28
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: BW
Podziękował: 8 razy
Pomógł: 191 razy

Tabela punktacyjna

Post autor: bolo »

Seria 9 (19.11.07r.-02.12.07r.)
\(\displaystyle{ \begin{array}{l|c|c|c|c|c}\hline\hline
\mbox{Nick} & \mbox{Zad. 1 (/6)} & \mbox{Zad. 2 (/4)} & \mbox{Zad. 3 (/5)} & \mbox{Zad. 4 (/5)} & \mbox{Suma (/20,\,(100\%))}\\
\hline
\mbox{altair3} & - & 4 & - & - & 4\mbox{pkt.}\,\,(20\%) \\
\hline\hline\end{array}}\)
Zablokowany