Zbiór
-
- Użytkownik
- Posty: 19
- Rejestracja: 18 wrz 2007, o 22:09
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: z siecie
- Podziękował: 1 raz
Zbiór
Poszukuje zbioru zadań do matematyki jestem w 2kl liceum poziom rozszeżony matmy. Szukam zadań na wzory Viete'a bo mam z nich klasówke. i chce sobie poćwiczyc. Za każdą pomoc dziekuje
-
- Użytkownik
- Posty: 860
- Rejestracja: 18 cze 2007, o 20:57
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Rybnik
- Podziękował: 86 razy
- Pomógł: 57 razy
Zbiór
... rta134.pdf
http://www.matematyka.pl/viewtopic.php?t=41242
http://matematyka.pl/viewtopic.php?t=2641
http://matma4u.akcja.pl/zadania/matura/rmatura4b1.htm
http://bi.gazeta.pl/im/5/830/m830945.pdf zad 1b
http://www.matematyka.pl/viewtopic.php?t=41242
http://matematyka.pl/viewtopic.php?t=2641
http://matma4u.akcja.pl/zadania/matura/rmatura4b1.htm
http://bi.gazeta.pl/im/5/830/m830945.pdf zad 1b