Co z tom Polskom...

Hallena
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 269
Rejestracja: 22 lut 2008, o 17:02
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: z Oz
Pomógł: 51 razy

Co z tom Polskom...

Post autor: Hallena »

... ja siem pytam ---->
Nie dziwić się zasady niestety w naszym kraju chyba nie zobowiązują. No bo kto siedzi za sterami? no kto tam siedzi? nikt (cyt Cejrowskiego)
Nie tylko sam system podatkowy jest do bani. Mało tego, że młodzi ludzie raczej nie wiążą swojej przyszłości z Polską - To jeszcze do końca nie jest wiadome czy zdążymy z Euro 2012.
patrz tu--->[url=http://www.wprost.pl/ar/131222/Dlaczego-nie-zdazymy-z-autostradami-na-Euro-2012/]klik, klik[/url]
Jesteście optymistami czy pesymistami?
aether
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 68
Rejestracja: 23 mar 2008, o 16:12
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: mam wiedzieć?
Podziękował: 4 razy
Pomógł: 1 raz

Co z tom Polskom...

Post autor: aether »

ja jestem realistą i wiem, że za co by się panowie z Wiejskiej nie wzięli to albo popsują, albo zrobią 2x gorzej i drożej niż powinno być zrobione. szczerze mówiąc mam gdzieś euro 2012 i tak nie będę tego nawet oglądał, żal mi tylko że rząd nie może sobie poradzić z pobudowaniem paru stadionów. żal patrzeć, ale podwójny żal że organizacja jakiś gównianych mistrzostw to temat numer 1 w polityce, kiedy państwo trzyma się tylko dzięki rozwojowi innych krajów z azji i ameryki. no ale to się skończy. prędzej czy później się rozleci. sorry, może mam zły humor:p

jaki naród taka władza:P
Dumel
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2000
Rejestracja: 19 lut 2008, o 17:35
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Stare Pole/Kraków
Podziękował: 60 razy
Pomógł: 202 razy

Co z tom Polskom...

Post autor: Dumel »

jakby Kononowicz został prezydentem może by sie coś zmieniło
Hallena
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 269
Rejestracja: 22 lut 2008, o 17:02
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: z Oz
Pomógł: 51 razy

Co z tom Polskom...

Post autor: Hallena »

Dumel pisze:jakby Kononowicz został prezydentem może by sie coś zmieniło
całkeim możliwe - nie byłoby niczego, bo by wszystko zlikwidował.
a może na prezydenta Artur Barubar ---> ... re=related
A pani Basia by została premierem ---> ... re=related
hedex
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 16
Rejestracja: 7 wrz 2008, o 15:09
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław

Co z tom Polskom...

Post autor: hedex »

Wymienić cały rząd!
ODPOWIEDZ