Ulubiona reklama

Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

Ulubiona reklama

Post autor: Lady Tilly »

Generalnie nie lubię oglądać reklam - są dłuuuugie i nuuudne - z reguły. Podobno wyjątki potwierdzają regułę. Zakładam ten temat, bo reklamę, do której zaraz podam linka, darzę sentymentem.
-> to aż reklama -> kto by pomyślał...
Ostatnio zmieniony 19 gru 2007, o 09:50 przez Lady Tilly, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
nuclear
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1501
Rejestracja: 22 paź 2006, o 12:01
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 16 razy
Pomógł: 264 razy

Ulubiona reklama

Post autor: nuclear »

witam
osobiście wolę tą lub
BTW może zmieni ktoś temat na reklamy świata czy coś w tym stylu
Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

Ulubiona reklama

Post autor: Lady Tilly »

Zmieniłam już temat.
Swoją drogą - skoro mowa o ulubionych reklamach to fajne są te z tej serii
ale też super jest ta
buhahahahah tych reklam jest cała seria
http://video.i123.pl/filmy/1344/Reklama_Zywca_3
http://video.i123.pl/filmy/911/Prawie_j ... olita_Edit
nie no ale test na niezawodność Zelmera jest też nie do pobicia http://www.youtube.com/watch?v=cMRnodmWKyU
Awatar użytkownika
fanch
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 524
Rejestracja: 14 paź 2006, o 16:56
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: z Polski
Podziękował: 36 razy
Pomógł: 82 razy

Ulubiona reklama

Post autor: fanch »

dla mnie nie do pobicia są kluchy
Awatar użytkownika
LichuKlichu
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 369
Rejestracja: 11 lis 2007, o 10:03
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Szczyrk
Podziękował: 15 razy
Pomógł: 89 razy

Ulubiona reklama

Post autor: LichuKlichu »

reklama Kinder Pingueini (chyba tak się to pisze ) - Lodowy lodowy pingwin
Reklamy Plusa i Żywca
Awatar użytkownika
setch
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1307
Rejestracja: 14 sie 2006, o 22:37
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Bełchatów
Podziękował: 155 razy
Pomógł: 208 razy

Ulubiona reklama

Post autor: setch »


Awatar użytkownika
Undre
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1430
Rejestracja: 15 lis 2004, o 02:05
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja:
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 92 razy

Ulubiona reklama

Post autor: Undre »

Nasze reklamy sa cienkie, popatrzcie sobie na kilka pozycji ze swiata :





http://uk.youtube.com/watch?v=nb3mshCWmgA

http://uk.youtube.com/watch?v=4Zv9vRz4QYM

http://uk.youtube.com/watch?v=iHfkxxKN1WM

tony tego są

ach, bym zapomniał ...
najlepsza reklama jaką widziałem : http://uk.youtube.com/watch?v=JfFLHKH82O8
BartekPwl
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 106
Rejestracja: 9 gru 2007, o 16:18
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Limanowa / Gliwice
Podziękował: 2 razy
Pomógł: 19 razy

Ulubiona reklama

Post autor: BartekPwl »

A moim idolem jest Mały Głód:P
Możecie go zobaczyć w akcji . UWAGA! Reklama bez cenzury
Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

Ulubiona reklama

Post autor: Lady Tilly »

Ta reklama

Kod: Zaznacz cały

http://www.elfyourself.com/?id=1447436120
jest tez dobra
Polo87
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 30
Rejestracja: 27 lis 2007, o 10:10
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Olkusz/Kraków
Podziękował: 4 razy

Ulubiona reklama

Post autor: Polo87 »

Genialna reklama jest bodajże LG z piłkami kauczukowymi które zostały wyrzucone na ulice San Francisco o ile sie nie myle
Santil
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 19 lis 2007, o 19:32
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: siedlce

Ulubiona reklama

Post autor: Santil »

Mi się podoba reklama "Maxi King"
Felek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 9
Rejestracja: 21 lis 2007, o 20:15
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: jarmark
Podziękował: 2 razy

Ulubiona reklama

Post autor: Felek »

Mi sie podobaja reklamy budwaisera;p
ODPOWIEDZ