LaTeX na forum
-
- Użytkownik
- Posty: 852
- Rejestracja: 23 paź 2004, o 10:17
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Lublin
- Pomógł: 28 razy
LaTeX na forum
jesli chodzi Ci o wlasny serv mimeTEXa to jesli zas o umieszczenie tego w kodzie forum to zamiast pisania regulek z IMG mozesz stworzyc dodatkowy button TEX ktory bedzie to "sam dodawal" po wprowdzeniu regulek
-
- Użytkownik
- Posty: 327
- Rejestracja: 3 lis 2004, o 16:13
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: braku inwencji
- Podziękował: 4 razy
- Pomógł: 25 razy
LaTeX na forum
Właśnie, ja teź mam forum i chciałbym sobie na nim MimeTeX-a uruchomić. Forum jest jednak na serwerze lycosa- bez dostępu do perla. Proszę o opis, jak zrobić to tym prostszym sposobem. Popatrzcie: nie działa:
... hp?p=11#11
Html włączone
BBcode wyłączone
... hp?p=11#11
Html włączone
BBcode wyłączone
-
- Użytkownik
- Posty: 1361
- Rejestracja: 9 cze 2004, o 15:07
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Litzmannstadt
- Podziękował: 3 razy
- Pomógł: 1 raz
LaTeX na forum
właśnie dlategoHtml włączone
Pełen opis:
Kod: Zaznacz cały
http://www.przemo.org/phpBB2/forum/viewtopic.php?t=7774