Szukam translatora mowy !!

Awatar użytkownika
Maniek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 841
Rejestracja: 11 paź 2004, o 15:12
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Będzin | Gliwice
Podziękował: 6 razy
Pomógł: 79 razy

Szukam translatora mowy !!

Post autor: Maniek »

Poszukuje translatora mowy ludzkiej cos podobnego do tego co jest w WinXp ale żeby mial może troche więcej funkcji jakiś !!

Jeśli ktos zna skad można zassac to prosze o linki !!


Aha i jeszcze jedno zna ktoś stronę ze zdjęciem DUZYM Adama Mickiewicza ?? też ważne [/b]
marshal
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1179
Rejestracja: 21 cze 2004, o 00:51
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: krk
Pomógł: 9 razy

Szukam translatora mowy !!

Post autor: marshal »

duzy to znaczy jaki?
moze ten?
... iewicz.jpg

poza tym jest cos takiego jak wyszukiwarka grafiki w googlach

Kod: Zaznacz cały

http://www.google.pl/imghp?hl=pl&tab=wi&q=
Awatar użytkownika
Undre
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1430
Rejestracja: 15 lis 2004, o 02:05
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja:
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 92 razy

Szukam translatora mowy !!

Post autor: Undre »



wystarczy poszukać
Awatar użytkownika
Maniek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 841
Rejestracja: 11 paź 2004, o 15:12
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Będzin | Gliwice
Podziękował: 6 razy
Pomógł: 79 razy

Szukam translatora mowy !!

Post autor: Maniek »

Dzieki wielkie

aha jakby ktos mial jeszcze jakieś fotencje to dawajcie linki na Pm (bo wiecie na maturke potrzebne

Albo jakby ktos mial może na kompie kawałek z Pana Tadeusza dokładnie sam początek nagrany : "Litwo ojczyzno moja..." i mógłby użyczyc bo ja nie moge nigdzie znaleść najlepiej w formacie mp3 lub waw
Awatar użytkownika
Undre
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1430
Rejestracja: 15 lis 2004, o 02:05
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja:
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 92 razy

Szukam translatora mowy !!

Post autor: Undre »

Nie wiem jak to wygląda w sieci, ale ogólnie jest coś takiego jak audiobooki ( czyli czytane książki w formacie najczęściej mp3 o niskim bitrate - najczęściej 24 ), zaś ludzi je posiadających spotkałem na przykład na programie p2p o nazwie Soulseek. Tyle że oni to mieli akurat audiobooki zagraniczne, nie wiem jak sie ma sytuacja z polskimi. Ale możesz spróbować. Ewentualnie popytaj tutaj :



zważywszy na liczbę użytkowników zarejestrowanych ( ponad 40 tys ) oraz mega rozbudowaną sekcję o programach p2p na pewno ktoś coś wie

pozdrawiam
ODPOWIEDZ