równanie perfekcyjneg oszustwa

TesknotaZaUmyslem
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6
Rejestracja: 19 mar 2015, o 12:57
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: harbut
Pomógł: 2 razy

równanie perfekcyjneg oszustwa

Post autor: TesknotaZaUmyslem »

Od momentu kiedy jakaś ilość pieniedzy zaczela znikac mojegokonta bankowego zaczalem sie nad tym zastanawiac. nikt nie mialdostepu do konta wiecnie mozna mowic o kradziezy bezposredniej.

i wymśliłem coś takiego. 12 - 9 = 3 = 2
Awatar użytkownika
leg14
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3132
Rejestracja: 5 lis 2014, o 20:24
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Radom
Podziękował: 154 razy
Pomógł: 475 razy

równanie perfekcyjneg oszustwa

Post autor: leg14 »

skor o\(\displaystyle{ 3=2}\) to \(\displaystyle{ 1 =0}\), a zatem \(\displaystyle{ 150 =0}\) - czyli ktoś mnie robi w c**a na mojej wypłacie
TesknotaZaUmyslem
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6
Rejestracja: 19 mar 2015, o 12:57
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: harbut
Pomógł: 2 razy

Re: równanie perfekcyjneg oszustwa

Post autor: TesknotaZaUmyslem »

nie tak zupełnie.po prostu ta zależność zachodzi przy różnicy albo sumie.
ODPOWIEDZ