[split] wesołości różnorakie

Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: Lady Tilly »

Muszę powiedzieć, że sama piosenka już mi znana, zapodałam ją w Hyde Parku w temacie "różne linki" oto ona.
Jeśli chodzi o różne wstawki i fotomontaże, to filmik całkiem niczego sobie. Kilka scenek rozśmieszyło mnie np. ta:
1)
AU
AU
42ab90dbed726326.jpg (9.77 KiB) Przejrzano 75 razy

bez komentarza
2)
Na poniższym zdjeciu długość czego jest pokazywana?
AU
AU
55f77aeb1a48d5c8.jpg (14.26 KiB) Przejrzano 75 razy

3)
Tu na poniższym - Ryba psuje się od głowy- nauczyciel od mieszania eliksirów daje swój "dobry"przykład uczniom.
AU
AU
e5321e1024620d92.jpg (4.89 KiB) Przejrzano 75 razy
Awatar użytkownika
Sylwek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2716
Rejestracja: 21 maja 2007, o 14:24
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 160 razy
Pomógł: 657 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: Sylwek »

Widzę, że mamy podobne poczucie humoru - po prostu padłem ze śmiechu xD
Piotr Rutkowski
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2234
Rejestracja: 26 paź 2006, o 18:08
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 22 razy
Pomógł: 390 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: Piotr Rutkowski »

Taa, mi też najbardziej podobała się scena ze Snape'em. :wink:
Co do sceny numer dwa, jest ona jeszcze o tyle śmieszna, że właśnie w tym momencie słychać słowa piosenki: "It's a matter of size" :mrgreen:
Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: Lady Tilly »

Przedawkowanie może grozić tym wynikiem przedawkowania jest powstanie nowej partii - znacie już ją.
Piotr Rutkowski
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2234
Rejestracja: 26 paź 2006, o 18:08
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 22 razy
Pomógł: 390 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: Piotr Rutkowski »

Pamiętacie pierwsze edycje rangersów? To jest jedna z najnowszych serii w japońskiej telewizji Można się nieżle uśmiać.



EP 1 :
EP 2 :
EP 3 : http://www.youtube.com/watch?v=bvleGp4DtFQ
EP 4 : http://www.youtube.com/watch?v=VMq25iV2Yhw
EP 5 : http://www.youtube.com/watch?v=ayF4aENLgwQ
EP 6 : http://www.youtube.com/watch?v=N8GVG9BOMUs
EP 7 : http://www.youtube.com/watch?v=Am5rMNyrozs
EP 8 : http://www.youtube.com/watch?v=U2YDev8mez0
EP 9 : http://www.youtube.com/watch?v=eAxLaRL66Xw
EP 10: http://www.youtube.com/watch?v=DitNlAsGMjA
EP 11 : http://www.youtube.com/watch?v=1_voDpqLoiU
EP 12 : http://www.youtube.com/watch?v=IvSVlZQo9Xg
EP 13 : http://www.youtube.com/watch?v=rnLGU8ZhcEQ

Hehe, ja nie mogłem wyrobić ze śmiechu
Piotr Rutkowski
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2234
Rejestracja: 26 paź 2006, o 18:08
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 22 razy
Pomógł: 390 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: Piotr Rutkowski »


Dla tych, co uwielbiają urok naszej polskiej polityki
Piotr Rutkowski
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2234
Rejestracja: 26 paź 2006, o 18:08
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 22 razy
Pomógł: 390 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: Piotr Rutkowski »


Dwaj bracia i NIE, to nie są bliźniacy. Ale też można się z nich pośmiać

No i piętnaście lat później, sami oceńcie, które lepsze
Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: Lady Tilly »

Padłam ze śmiechu jak przeczytałam to:
AU
AU


[ Dodano: 4 Września 2007, 20:08 ]
o rety czy oni naprawdę nie mają się czym zajmować?

[ Dodano: 25 Września 2007, 23:22 ]
dziś znalazałam fajne zdjątko w dziale "tapety na pulpit"
AU
AU
432e1fc3271e5435med.jpg (132.75 KiB) Przejrzano 75 razy

Kod: Zaznacz cały

http://www.yuretz.ru/prikol.php?id=471
zwierzyniec jakiego jeszcze nie znacie :mrgreen:

[ Dodano: 12 Października 2007, 20:46 ]
AU
AU


[ Dodano: 2 Grudnia 2007, 00:26 ]
Emu czyli co to za zwierzę? -----> http://www.youtube.com/watch?v=Mwrzgf5EX7s&NR=1
Awatar użytkownika
Comma
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 647
Rejestracja: 22 lis 2004, o 19:12
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: B-j
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 77 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: Comma »


I co Wy na to?
mms
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 281
Rejestracja: 30 wrz 2007, o 15:15
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Tychy
Podziękował: 5 razy
Pomógł: 21 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: mms »

Tak, to jest z życia wzięte. Ja sam straciłem z tego powodu mnóstwo snu.

---

Awatar użytkownika
Lorek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 7150
Rejestracja: 2 sty 2006, o 22:17
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Ruda Śląska
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 1322 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: Lorek »

To nie Bond, to nie Kloss to je Eye of The Sztajger!


ODPOWIEDZ