[split] wesołości różnorakie

Awatar użytkownika
Lorek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 7150
Rejestracja: 2 sty 2006, o 22:17
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Ruda Śląska
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 1322 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: Lorek »

Może to nie jest kawał, ale taki ciekawy link



** [Nostry]
- wydzieliłem z topiku z kawałami
- wrzuciłem tu różne pokrewne tematy
Ostatnio zmieniony 5 gru 2008, o 21:29 przez Lorek, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
nuclear
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1501
Rejestracja: 22 paź 2006, o 12:01
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 16 razy
Pomógł: 264 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: nuclear »

bolo, trochę stare


mnie to rozbiło
Awatar użytkownika
Ziom Ziomisław
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 255
Rejestracja: 12 sty 2006, o 21:35
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: I LO Inowrocław
Pomógł: 20 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: Ziom Ziomisław »

IMO rozbrajające --> ... 4_09a.html
Awatar użytkownika
Vixy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1830
Rejestracja: 3 lut 2006, o 15:47
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: z gwiazd
Podziękował: 302 razy
Pomógł: 151 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: Vixy »

moze niektórzy juz to widzieli
garyoldman
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 15 cze 2006, o 17:45
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: woj pomorskie

[split] wesołości różnorakie

Post autor: garyoldman »

babcie się okładają


wielbiciel Giertycha


nerwowa Kazimiera
http://www.olol.pl/view.php?id=1370
Awatar użytkownika
bolo
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2470
Rejestracja: 2 lis 2004, o 08:28
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: BW
Podziękował: 8 razy
Pomógł: 191 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: bolo »

Coś po czym długo nie mogłem się pozbierać ze śmiechu:

Awatar użytkownika
Sokół
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 451
Rejestracja: 17 wrz 2006, o 19:22
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Zielona Góra
Podziękował: 15 razy
Pomógł: 55 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: Sokół »

taki żart matematyczno-fizyczny
Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: Lady Tilly »


dobre
Awatar użytkownika
hellsing
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 191
Rejestracja: 30 mar 2006, o 14:09
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Z kątowni
Podziękował: 11 razy
Pomógł: 16 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: hellsing »

Cała seria o przygodach mr.szatana:


[url=http://www.youtube.com/watch?v=TYJHpm2Ejw8]część 3[/url]

Są jeszcze jakieś potyczki ale tego nie oglądałem więc polecać nie będę.
Awatar użytkownika
nuclear
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1501
Rejestracja: 22 paź 2006, o 12:01
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 16 razy
Pomógł: 264 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: nuclear »

hellsing pisze:Cała seria o przygodach mr.szatana:
bardzo smieszne xD szkoda ze ten kolo nie podszedl do grupy dresow z szalikami np legii i powiedzial zze widzew rzadzi a legia to .....
ze starych io slabszych latwo sie smiac ale sprobowac z mocniejszymi

wg mnie DNO
Awatar użytkownika
LecHu :)
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 953
Rejestracja: 23 gru 2005, o 23:46
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: BFGD
Podziękował: 16 razy
Pomógł: 162 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: LecHu :) »

Nuclear to jest śmieszne, ale niektóre momenty chamskie, ale to już inna historia.
Nostry
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1361
Rejestracja: 9 cze 2004, o 15:07
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Litzmannstadt
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 1 raz

[split] wesołości różnorakie

Post autor: Nostry »

W końcu to SZATAN, ucieleśnienie ZŁA
Najlepsza była akcja z totolotkiem
Awatar użytkownika
nuclear
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1501
Rejestracja: 22 paź 2006, o 12:01
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 16 razy
Pomógł: 264 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: nuclear »

... rphego.php

moze dopiszemy swoje
Awatar użytkownika
max
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3306
Rejestracja: 10 gru 2005, o 17:48
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Lebendigentanz
Podziękował: 37 razy
Pomógł: 778 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: max »

... kolo5.html
Awatar użytkownika
PFloyd
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 620
Rejestracja: 9 paź 2006, o 20:20
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Kęty
Podziękował: 16 razy
Pomógł: 122 razy

[split] wesołości różnorakie

Post autor: PFloyd »


ODPOWIEDZ