Zapraszam do udziału w testowaniu mojej aplikacji
-
- Użytkownik
- Posty: 64
- Rejestracja: 10 lis 2010, o 11:22
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Polska
- Pomógł: 1 raz
Zapraszam do udziału w testowaniu mojej aplikacji
Witam wszystkich,
pracuję nad aplikacją, która ma pomóc uczniom w nauce matematyki. Aplikacja ma formę tablic matematycznych, która zawiera przydatne wzory, twierdzenia i definicję. Dostępna jest na Androida >=4.x w postaci pliku apk do pobrania. Poniżej rzut z ekranu podczas działania na emulatorze
Chciałbym zaproponowanie Wam możliwość wyrażenia opinii na temat programu. Liczę na waszą pomoc. Jest to moja pierwsza aplikacja dlatego tak ważna jest dla mnie opinia potencjalnych użytkowników.
Więcej informacji można znaleźć we poświęconemu mojej aplikacji. Stamtąd można ją także pobrać.
Pozdrawiam:)
PS. Program nie jest ukończony. Do testów i wyrażenia swojego zdania.
pracuję nad aplikacją, która ma pomóc uczniom w nauce matematyki. Aplikacja ma formę tablic matematycznych, która zawiera przydatne wzory, twierdzenia i definicję. Dostępna jest na Androida >=4.x w postaci pliku apk do pobrania. Poniżej rzut z ekranu podczas działania na emulatorze
Chciałbym zaproponowanie Wam możliwość wyrażenia opinii na temat programu. Liczę na waszą pomoc. Jest to moja pierwsza aplikacja dlatego tak ważna jest dla mnie opinia potencjalnych użytkowników.
Więcej informacji można znaleźć we poświęconemu mojej aplikacji. Stamtąd można ją także pobrać.
Pozdrawiam:)
PS. Program nie jest ukończony. Do testów i wyrażenia swojego zdania.
Ostatnio zmieniony 25 gru 2015, o 17:29 przez ldurniat, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam do udziału w testowaniu mojej aplikacji
Merytorycznie kto to sprawdzał?
Bo jak widzę:
\(\displaystyle{ \left| x \cdot y \right| \le \left| x \right| \left| y \right|}\)
to od razu mnie lekko wątroba boli
Bo jak widzę:
\(\displaystyle{ \left| x \cdot y \right| \le \left| x \right| \left| y \right|}\)
to od razu mnie lekko wątroba boli
-
- Użytkownik
- Posty: 64
- Rejestracja: 10 lis 2010, o 11:22
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Polska
- Pomógł: 1 raz
Zapraszam do udziału w testowaniu mojej aplikacji
Zawartość programu jest utworzona głównie w oparciu o tablice matematyczne stworzone przez CKE. Ja zajmuję się jego przygotowaniem.
W tym przypadku powinna być równość chodź podana nierówność jest prawdziwa. Dziękuje za to spostrzeżenie. Trudno uniknąć błędów:) Jeżeli masz inne uwagi chętnie posłucham.
Poprawione:)
W tym przypadku powinna być równość chodź podana nierówność jest prawdziwa. Dziękuje za to spostrzeżenie. Trudno uniknąć błędów:) Jeżeli masz inne uwagi chętnie posłucham.
Poprawione:)
- Arytmetyk
- Użytkownik
- Posty: 357
- Rejestracja: 14 sty 2014, o 23:13
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Polska
- Podziękował: 105 razy
- Pomógł: 41 razy
Zapraszam do udziału w testowaniu mojej aplikacji
Wątpię by komuś się chciało z tego korzystać. Jak nie rozwijasz jakiegoś tematu twórczo (nie dodajesz nic od siebie a przepisujesz na sucho wzory z CKE) to raczej nie ma możliwości kogoś tym zainteresować.
Zapraszam do udziału w testowaniu mojej aplikacji
To są same tablice? Jak tak to jest to bezużyteczna aplikacja
Myślałem wcześniej, że jakieś zadanka tam jeszcze będzie można zobaczyć
Myślałem wcześniej, że jakieś zadanka tam jeszcze będzie można zobaczyć
-
- Użytkownik
- Posty: 64
- Rejestracja: 10 lis 2010, o 11:22
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Polska
- Pomógł: 1 raz
Zapraszam do udziału w testowaniu mojej aplikacji
Projekt nie jest ukończony. Wiele się może zmienić. Moim zdaniem nie mądrze jest w tej chwili rozstrzygać, ile osób zechce z niego skorzystać w przyszłości.Arytmetyk pisze:Wątpię by komuś się chciało z tego korzystać.
Dziękuje za uwagę. Moim zadaniem jest interesującą. Masz jakieś twórcze pomysły?:)Arytmetyk pisze:Jak nie rozwijasz jakiegoś tematu twórczo (nie dodajesz nic od siebie a przepisujesz na sucho wzory z CKE) to raczej nie ma możliwości kogoś tym zainteresować.
-- 25 gru 2015, o 16:00 --
Czemu bezużyteczna aplikacja? Wszystko można wykorzystać. Pytanie brzmi: czy potrafisz?miodzio1988 pisze:To są same tablice? Jak tak to jest to bezużyteczna aplikacja
Zwracam Ci uwagę co napisałem w pierwszym poście. Nie ma mowy tam o zadaniach. Ale pomyśle o ich dodaniu.miodzio1988 pisze:Myślałem wcześniej, że jakieś zadanka tam jeszcze będzie można zobaczyć
-
- Użytkownik
- Posty: 22210
- Rejestracja: 15 maja 2011, o 20:55
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Bydgoszcz
- Podziękował: 38 razy
- Pomógł: 3755 razy
Zapraszam do udziału w testowaniu mojej aplikacji
Rozumiem, że w tej fazie test ma polegać na sprawdzeniu, czy dobrze przepisałeś???
To jest robota dla korektora, którego pewnie trzeba opłacić
To jest robota dla korektora, którego pewnie trzeba opłacić
-
- Użytkownik
- Posty: 64
- Rejestracja: 10 lis 2010, o 11:22
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Polska
- Pomógł: 1 raz
Zapraszam do udziału w testowaniu mojej aplikacji
Źle zrozumiałeś. Tego co oczekuje sprecyzowałem w pierwszym poście. Mowa jest tam o wyrażeniu swojej opinii. Każdy może to rozumieć inaczej. Na pewno nie miałem na myśli sprawdzenia czy dobrze przepisałem. Myślałem raczej o tym obsługa programu jest dobra lub czy poprawnie się wyświetla(czcionka, wzory matematyczne) itp.a4karo pisze:Rozumiem, że w tej fazie test ma polegać na sprawdzeniu, czy dobrze przepisałeś???
To jest robota dla korektora, którego pewnie trzeba opłacić
Według mnie dwie dobre uwagi zasugerowali użytkownicy poprzednich wpisów. Wykorzystam je:)
Zapraszam do udziału w testowaniu mojej aplikacji
WyraziłemMowa jest tam o wyrażeniu swojej opinii
To są same tablice? Jak tak to jest to bezużyteczna aplikacja
Bo jest to dostępne w necie, na forach, więc po co aplikacja do tego?Czemu bezużyteczna aplikacja? Wszystko można wykorzystać.
-
- Moderator
- Posty: 2095
- Rejestracja: 9 gru 2012, o 19:46
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Warszawa, mazowieckie
- Podziękował: 139 razy
- Pomógł: 504 razy
Zapraszam do udziału w testowaniu mojej aplikacji
miodzio1988, czepiasz się szczegółów, a nawet sam najwidoczniej nie przeczytałeś całości.
Już wiesz do kogo to zdanie się odnosiło. Na swój post również uzyskałeś odpowiedz od autora tematu.Idurniat pisze:a4karo pisze: Rozumiem, że w tej fazie test ma polegać na sprawdzeniu, czy dobrze przepisałeś???
To jest robota dla korektora, którego pewnie trzeba opłacić
Źle zrozumiałeś. Tego co oczekuje sprecyzowałem w pierwszym poście. Mowa jest tam o wyrażeniu swojej opinii.
Zapraszam do udziału w testowaniu mojej aplikacji
Swoją opinie wyraziłem więc o co chodzi? Jeżeli to są bezmyślnie przepisane tablice, to co mamy oceniać?Chciałbym zaproponowanie Wam możliwość wyrażenia opinii na temat programu. Liczę na waszą pomoc. Jest to moja pierwsza aplikacja dlatego tak ważna jest dla mnie opinia potencjalnych użytkowników.
-
- Moderator
- Posty: 2095
- Rejestracja: 9 gru 2012, o 19:46
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Warszawa, mazowieckie
- Podziękował: 139 razy
- Pomógł: 504 razy
Zapraszam do udziału w testowaniu mojej aplikacji
Mam na myśli to, że ten zarzut był skierowany do użytkownika a4karo, a Ty na niego odpowiedziałeś.
Oczywiście chciałem tylko zwrócić uwagę, że ten fragment był do kogoś innego skierowany.
Oczywiście chciałem tylko zwrócić uwagę, że ten fragment był do kogoś innego skierowany.
-
- Użytkownik
- Posty: 22210
- Rejestracja: 15 maja 2011, o 20:55
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Bydgoszcz
- Podziękował: 38 razy
- Pomógł: 3755 razy
Zapraszam do udziału w testowaniu mojej aplikacji
Jak już będziesz tę aplikację publikował, to napisz baaaaardzo wielkim drukiem, że nikt nie pozwoli jej używać na egzaminie (bo z telefonów, laptopów korzystac nie wolno).
Stąd wniosek, że jak się zapatrzy w aplikację, a nie będzie znał arkusza CKE, to znalezienie właściwych wzorów w trakcie egzaminu zajmie biedakowi dużo dodatkowego czasu.
Stąd wniosek, że jak się zapatrzy w aplikację, a nie będzie znał arkusza CKE, to znalezienie właściwych wzorów w trakcie egzaminu zajmie biedakowi dużo dodatkowego czasu.
-
- Użytkownik
- Posty: 64
- Rejestracja: 10 lis 2010, o 11:22
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Polska
- Pomógł: 1 raz
Zapraszam do udziału w testowaniu mojej aplikacji
Twoja opinia świadczy o Tobie.miodzio1988 pisze:WyraziłemMowa jest tam o wyrażeniu swojej opinii
To są same tablice? Jak tak to jest to bezużyteczna aplikacja
Twoja opinia nie dotyka strony technicznej aplikacji. Czyżbyś w ogóle jej nie zainstalował? Jeżeli tak, to tak jakbyś oceniał książkę po okładce. Ktoś mógłby napisać, że tym sensie twoja opinia jest bezużyteczna.
Jest wiele użytecznych informacji, które mógłbyś mi przekazać. W tym wiedza omiodzio1988 pisze:Swoją opinie wyraziłem więc o co chodzi? Jeżeli to są bezmyślnie przepisane tablice, to co mamy oceniać?
- czy aplikacja się uruchamia?
- jak długo się wczytują formuły matematyczne? czy są czytelne?
- czy obsługa jest intuicyjna?
- co warto dodać?
itp.
Dobre pytanie. Odsyłam Cię do twórców podobnych aplikacji na Google Play. Radzę Ci ich zapytać skoro Ty nie znasz odpowiedzi na to pytanie.miodzio1988 pisze:Bo jest to dostępne w necie, na forach, więc po co aplikacja do tego?Czemu bezużyteczna aplikacja? Wszystko można wykorzystać.
Twoją opinie znam i dziękuje Ci za nią chodź nie jest pozytywna. Nie musisz jej powtarzać.
Może warto to przekazać innym. Skoro sądzisz ze uczniowie nie będą tego wiedzieć.a4karo pisze:Jak już będziesz tę aplikację publikował, to napisz baaaaardzo wielkim drukiem, że nikt nie pozwoli jej używać na egzaminie (bo z telefonów, laptopów korzystac nie wolno).
Do wszystkich:
Aplikacja nie jest ukończona. Wiele się może zmienić. Wy też macie na to wpływ. Więc nie oceniajcie jej jakby była już ukończona.
Dziękuję wszystkim za opinie i udział w dyskusji:)
Zapraszam do udziału w testowaniu mojej aplikacji
Ale co mnie obchodzi techniczna strona aplikacji skoro ta aplikacja jest bezużyteczna moim zdaniem?Twoja opinia nie dotyka strony technicznej aplikacji. Czyżbyś w ogóle jej nie zainstalował? Jeżeli tak, to tak jakbyś oceniał książkę po okładce. Ktoś mógłby napisać, że tym sensie twoja opinia jest bezużyteczna.
Szukasz sobie darmowych testerów to szukaj, ja wyraziłem swoją opinie o użyteczności apki
Ale teraz sobie żarty robisz? Pomyśl co oferuje google Play a co Ty.Dobre pytanie. Odsyłam Cię do twórców podobnych aplikacji na Google Play.