Tenis stołowy

Piotr Rutkowski
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2234
Rejestracja: 26 paź 2006, o 18:08
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 22 razy
Pomógł: 390 razy

Tenis stołowy

Post autor: Piotr Rutkowski »

Tenis stołowy, piękna gra! Sam grałem przeszło 3 lata wnią, a Wy? Jaki macie doświadczenia z tenisem stołowym? Jaki jest Waszy ulubiony zawodnik? Moim faworytem jest Timo Boll!!! Tutaj jak on gra teraz (profeska)
& ... ed&search=
A tu piękny filmik jak się rozwijał:

Kod: Zaznacz cały

http://www.maxior.pl/?p=index&id=59862&0

Znajdźcie drugiego takiego pięciolatka:!:
Hehe, ale muszę się przyznać, on w wieku 9 lat by mnie rozwalił
Awatar użytkownika
aikon
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 450
Rejestracja: 2 gru 2005, o 17:12
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 5 razy
Pomógł: 48 razy

Tenis stołowy

Post autor: aikon »

Ja to generalnie lubię wszystkie gry, w których gra się rakietą przez kilka lat trenowałem badmintona, ale tenis stołowy też nie jest mi obcy. ;] W dawnych czasach nawet grałem w reprezentacji szkoły, na jakieś zawody się jeździło... a teraz na uczelni od 2 semestrów zawsze biorę pingla jako W-F

a zawodnika ulubionego raczej nie mam, nie siedzę w tym sporcie aż tak żeby znać poszczególnych graczy. Timo Bolla oczywiście kojarzę (z jakichś tam mistrzostw na Eurosporcie), pamiętam też Jana-Ove Waldnera , ale on to już chyba nie gra ?
Piotr Rutkowski
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2234
Rejestracja: 26 paź 2006, o 18:08
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 22 razy
Pomógł: 390 razy

Tenis stołowy

Post autor: Piotr Rutkowski »

Hehe, Jan-Ove Waldner był jednym z najstarszych profesjonalnych zawodników w historii tenisa stołowego. Grał w mistrzostwach Europy (głównie drużynowych) mając grubo ponad 40 lat
ODPOWIEDZ