Lista Wildsteina
Lista Wildsteina
Jeszcze takie temat nie padł na forum więc...
co sądzicie o tym całym zajściu ?
Znajdują się tam znajome nazwiska/wasze?
Kilka serverów na których sie znajduje :
z pierwszego linku powinno szybko się ściągnąć
co sądzicie o tym całym zajściu ?
Znajdują się tam znajome nazwiska/wasze?
Kilka serverów na których sie znajduje :
z pierwszego linku powinno szybko się ściągnąć
-
- Użytkownik
- Posty: 1179
- Rejestracja: 21 cze 2004, o 00:51
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: krk
- Pomógł: 9 razy
Lista Wildsteina
tiaaa ja tam jestem
i jak to interpretowac
przeciez to logiczne ze wiekszosc kofiguracji imion i nazwisk sie w Polsce powtarza (nawet tych zannych) wiec skad pewnosc ze ten to ten
poza tym liste o dupe rozbic bo mojego pewniaka tam nie ma... moze zazyl teczki wyjac
no nic... serwery przynajmniej sobie odwiedzin napykaly - ten kto mial tam reklame ten boss
i jak to interpretowac
przeciez to logiczne ze wiekszosc kofiguracji imion i nazwisk sie w Polsce powtarza (nawet tych zannych) wiec skad pewnosc ze ten to ten
poza tym liste o dupe rozbic bo mojego pewniaka tam nie ma... moze zazyl teczki wyjac
no nic... serwery przynajmniej sobie odwiedzin napykaly - ten kto mial tam reklame ten boss
- g
- Użytkownik
- Posty: 1552
- Rejestracja: 21 sie 2004, o 16:44
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Kraków
- Pomógł: 59 razy
Lista Wildsteina
nie ogladam wiadomosci, nie czytam gazet - ktos powie o co chodzi/rzuci jakims linkiem?
to lista konfidentow jakas czy cos?
to lista konfidentow jakas czy cos?
- Tomasz Rużycki
- Użytkownik
- Posty: 2970
- Rejestracja: 8 paź 2004, o 17:16
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Suchedniów/Kraków
- Podziękował: 4 razy
- Pomógł: 293 razy
Lista Wildsteina
... ?id=148566
Dwa linki wyrzucone przez google... Było ich więcej, jeśli jesteś zainteresowany odsyłam do jakiejś wyszukiwarki
Pozdrawiam,
--
Tomasz Rużycki
Dwa linki wyrzucone przez google... Było ich więcej, jeśli jesteś zainteresowany odsyłam do jakiejś wyszukiwarki
Pozdrawiam,
--
Tomasz Rużycki
- dem
- Użytkownik
- Posty: 596
- Rejestracja: 5 sty 2005, o 21:02
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Rzeszów
- Pomógł: 17 razy
Lista Wildsteina
Te listy w necie to jeden wielki syf.....Wogole cala polityka to syff..... szkoda na porządnym i szanowanym forum takich topików zakładac:)
- dem
- Użytkownik
- Posty: 596
- Rejestracja: 5 sty 2005, o 21:02
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Rzeszów
- Pomógł: 17 razy
Lista Wildsteina
W dodatku te nazwiska sa powielane x razy więc o dupe rozbic taka liste duzo szumu o nic dokładnie Arbooz
-
- Użytkownik
- Posty: 143
- Rejestracja: 9 lip 2004, o 15:24
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Police
Lista Wildsteina
heh moje nazwisko też jest=).
Ale fakt , że te listy krążące w necie, są w dużym stopniu zmodyfikowane, dodano nazwiska, inne wykasowane , a ci najgorsi ubcy i tak pewnie zdążyli usunąć swoje teczki=/. A nazwiska się mogą powtarzać x razy, bo przecież jest multum ludzi w Polsce co sie tak samo nazywają..=/
Ale ogółem nie powiedziałabym, ze dużo hałasu o nic.. ciekawa sprawa, nie chciałabym żeby się okazało, że w rządzie siedzą sami ubcy=/ i jeśli tacy są to ktoś powinien coś z tym zrobić=/( chociaż i tak pewnie nikt nic zrobi), ale przynajmniej tyle dobrego, ze niektóre chamy poczują wstyd i zagrożenie... może
pozdrawiam =)
Ale fakt , że te listy krążące w necie, są w dużym stopniu zmodyfikowane, dodano nazwiska, inne wykasowane , a ci najgorsi ubcy i tak pewnie zdążyli usunąć swoje teczki=/. A nazwiska się mogą powtarzać x razy, bo przecież jest multum ludzi w Polsce co sie tak samo nazywają..=/
Ale ogółem nie powiedziałabym, ze dużo hałasu o nic.. ciekawa sprawa, nie chciałabym żeby się okazało, że w rządzie siedzą sami ubcy=/ i jeśli tacy są to ktoś powinien coś z tym zrobić=/( chociaż i tak pewnie nikt nic zrobi), ale przynajmniej tyle dobrego, ze niektóre chamy poczują wstyd i zagrożenie... może
pozdrawiam =)
- Arbooz
- Gość Specjalny
- Posty: 357
- Rejestracja: 13 gru 2004, o 20:44
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Białogard/Warszawa
- Podziękował: 3 razy
- Pomógł: 7 razy
Lista Wildsteina
Ech, nic nie ma prawa z tego wyniknąć
Nawet gdybyśmy mieli pewność, że znamy pełną i niezmodyfikowaną listę: zbieżność nazwisk w Polsce jest naprawdę bardzo prawdopodobna, a poza tym nie wiadomo, czy osoba z tej listy była ubekiem, czy była tylko nagabywana, czy cokolwiek...
Tylko media mają kolejną sensację
Nawet gdybyśmy mieli pewność, że znamy pełną i niezmodyfikowaną listę: zbieżność nazwisk w Polsce jest naprawdę bardzo prawdopodobna, a poza tym nie wiadomo, czy osoba z tej listy była ubekiem, czy była tylko nagabywana, czy cokolwiek...
Tylko media mają kolejną sensację
-
- Użytkownik
- Posty: 1179
- Rejestracja: 21 cze 2004, o 00:51
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: krk
- Pomógł: 9 razy
Lista Wildsteina
ehh arbooz przeciez nikt nie bedzie oskarzal na podstawie samej listy
zauwaz ze kazdemu nazwisku przypisany jest konkretny numer...
akcja z ta lista moze miec ten jeden dobry efekt ze w koncu otworza te teczki i skoncza to co juz dawno powinni czyli dekomunizacje
oczywiste jest ze ci co mieli mozliwosc juz dawno sie 'oczyscili' na sobie tylko znany sposob, ale nie jest to powodem zeby cala sprawe odpuszczac... w calej Polsce po instytucjach panstwowych poutykani sa ludzie, ktorzy mysleli ze maja juz swiety spokoj - ze co bylo to bylo i juz im nikt nic nie zrobi - dobrze by sie stalo gdyby im to nadwyraz dobre samopoczucie zepsuc i sprobowac przynajmniej dac temu Panstwu namiastke sprawiedliwosci i praworzadnosci - choc chyba o utopii jakies gadam :]
no nic... tyle w tej sprawie
zauwaz ze kazdemu nazwisku przypisany jest konkretny numer...
akcja z ta lista moze miec ten jeden dobry efekt ze w koncu otworza te teczki i skoncza to co juz dawno powinni czyli dekomunizacje
oczywiste jest ze ci co mieli mozliwosc juz dawno sie 'oczyscili' na sobie tylko znany sposob, ale nie jest to powodem zeby cala sprawe odpuszczac... w calej Polsce po instytucjach panstwowych poutykani sa ludzie, ktorzy mysleli ze maja juz swiety spokoj - ze co bylo to bylo i juz im nikt nic nie zrobi - dobrze by sie stalo gdyby im to nadwyraz dobre samopoczucie zepsuc i sprobowac przynajmniej dac temu Panstwu namiastke sprawiedliwosci i praworzadnosci - choc chyba o utopii jakies gadam :]
no nic... tyle w tej sprawie