[Skrypt] Oszukaj VoD, Iplę, TVNPlayer'a

Gouranga
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1594
Rejestracja: 16 maja 2013, o 17:56
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Trójmiasto
Podziękował: 11 razy
Pomógł: 247 razy

[Skrypt] Oszukaj VoD, Iplę, TVNPlayer'a

Post autor: Gouranga »

Zagadka na dziś:
-Co jest bardziej denerwujące niż ludzie mówiący na pracownię matematyczną "sala tortur"?
-Reklamy w internecie

Wiadomo powszechnie, że AdBlock nie działa na serwisy pokroju player.pl czy Ipla ale jest na to patent.

Pierwsze co trzeba zrobić to do przeglądarki zainstalować GreaseMonkey (bramka do skryptów JavaScript)

Kod: Zaznacz cały

https://chrome.google.com/webstore/detail/tampermonkey/dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo

Kod: Zaznacz cały

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/greasemonkey/

[url=https://addons.opera.com/pl/extensions/details/tampermonkey-beta/?display=en]Dla Opery[/url]

Mając już narzędzie instalujemy ten skrypt: [url=https://greasyfork.org/pl/scripts/6049-skrypt-umo%C5%BCliwiaj%C4%85cy-pobieranie-materia%C5%82%C3%B3w-ze-znanych-serwis%C3%B3w-vod-autor-przemek]LINK[/url], wystarczy kliknąć Zainstaluj i potwierdzić

Od teraz jak wejdziemy na stronę z filmem w lewym górnym rogu pojawią się nam przyciski umożliwiające dostęp bezpośrednio do pliku video omijając skrypty odpowiedzialne za wyświetlanie reklam. Po kliknięciu przycisku Pobierz Film (na tvn player dostępne 3 jakości filmu) pojawi się okienko z wpisanym linkiem, klikamy w nim OK (bądź wciskamy ENTER) i otwiera nam się film. Możemy też łatwo go pobrać, wystarczy klik prawym klawiszem i opcja "Zapisz film jako".

Tutaj screeny z tego jak to wygląda:
[url=http://i.imgur.com/MdevC6U.png]TVN Player[/url]
[url=http://i.imgur.com/qz6SosX.png]Ipla TV[/url]
[url=http://i.imgur.com/pkww2vm.png]TVP VoD[/url]
[url=http://i.imgur.com/waryO3C.png]VoD.pl[/url]
ODPOWIEDZ