zagadka.. z pi

Dissio
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 62
Rejestracja: 21 wrz 2013, o 18:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Rwant
Podziękował: 1 raz

zagadka.. z pi

Post autor: Dissio »

pi[1]=1
pi[2]=4
pi[26186381..]=?
pi[6330857..]=?


jest ktos w stanie rozwiazac?
lelel555
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 67
Rejestracja: 21 paź 2012, o 20:56
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 7 razy

zagadka.. z pi

Post autor: lelel555 »

tu jest milion miejsc po przeciunku:


ale to brutal-force
Dissio
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 62
Rejestracja: 21 wrz 2013, o 18:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Rwant
Podziękował: 1 raz

zagadka.. z pi

Post autor: Dissio »

tylko ze co znacza te kropki?
lelel555
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 67
Rejestracja: 21 paź 2012, o 20:56
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 7 razy

zagadka.. z pi

Post autor: lelel555 »

To chyba bardziej pytanie co autor miał na myśli
Dissio
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 62
Rejestracja: 21 wrz 2013, o 18:54
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Rwant
Podziękował: 1 raz

zagadka.. z pi

Post autor: Dissio »

wlasnie niestety nie mam pojecia:/ tutaj chodzi prawdopodobnie o 2 wspolrzedne geograficzne
ODPOWIEDZ