P0M0CY! ważne na jutro!
-
- Użytkownik
- Posty: 4672
- Rejestracja: 17 maja 2009, o 13:40
- Płeć: Kobieta
- Podziękował: 124 razy
- Pomógł: 978 razy
P0M0CY! ważne na jutro!
P O M O C Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
frac{}{} 1 2 + sqrt{} 3 - 5_{} 6 - left[
ight] frac{}{} 1 3 + 3 sqrt[]{} 3=
Proszę o szybkie rozwiązanie tych oto 98 zadań. Każde jest z innego działu, dlatego zamieszczam je w jednym temacie.
Nie chce mi się pisać w tym głupim Lateksie ani czytać tej waszej nudnej instrukcji, więc wrzucam link do zadań. Oto i on:
***
***
TYLKO ODPISZCIE SZYBKO BO NIE UMIĘ TEGO ROZWIĄZAĆ A POTRZEBNE BO PISZĘ WŁAŚNIE EGZAMIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: Jest może jakiś regulamin na tym forum?
frac{}{} 1 2 + sqrt{} 3 - 5_{} 6 - left[
ight] frac{}{} 1 3 + 3 sqrt[]{} 3=
Proszę o szybkie rozwiązanie tych oto 98 zadań. Każde jest z innego działu, dlatego zamieszczam je w jednym temacie.
Nie chce mi się pisać w tym głupim Lateksie ani czytać tej waszej nudnej instrukcji, więc wrzucam link do zadań. Oto i on:
***
***
TYLKO ODPISZCIE SZYBKO BO NIE UMIĘ TEGO ROZWIĄZAĆ A POTRZEBNE BO PISZĘ WŁAŚNIE EGZAMIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: Jest może jakiś regulamin na tym forum?
- Premislav
- Użytkownik
- Posty: 15687
- Rejestracja: 17 sie 2012, o 13:12
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Warszawa
- Podziękował: 196 razy
- Pomógł: 5220 razy
P0M0CY! ważne na jutro!
Nie rób tylu błędów językowych.
!!!!1jeden
Pisze się Latex'ssie".Lateksie
Nie umie.NIE UMIĘ
pisze się P.S. i dalej od myślniku.PS:
!!!!1jeden
-
- Użytkownik
- Posty: 5101
- Rejestracja: 11 mar 2011, o 16:31
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: 52°16'37''N 20°52'45''E
- Podziękował: 4 razy
- Pomógł: 1001 razy
P0M0CY! ważne na jutro!
Karygodne jest to, że nie piszesz \(\displaystyle{ \mbox{d}x}\). Skąd mam wiedzieć, czy nie całkujesz po \(\displaystyle{ n}\)? Pamiętaj też, żeby zawsze pisać stałą całkowania.
Poza tym forum nie jest od tego, żeby rozwiązywać za Ciebie zadania. Jak masz jakiś problem, to po pierwsze zajrzyj to TEGO tematu.
Poza tym forum nie jest od tego, żeby rozwiązywać za Ciebie zadania. Jak masz jakiś problem, to po pierwsze zajrzyj to TEGO tematu.
P0M0CY! ważne na jutro!
Będzie gotowiec, rozwiązuję pierwsze:
\(\displaystyle{ \lim_{n \to \infty } (1+ \frac{1}{n}) ^{n} = \lim_{n \to \infty } (1+0) ^{n} =\lim_{n \to \infty } (1) ^{n} =1}\)
-
- Użytkownik
- Posty: 4672
- Rejestracja: 17 maja 2009, o 13:40
- Płeć: Kobieta
- Podziękował: 124 razy
- Pomógł: 978 razy
P0M0CY! ważne na jutro!
Bardzo dziękuję za wasze cenne uwagi! Postaram się pisać zgodnie z regulaminem i bez błędów językowych! Rozumiem też, że nie rozwiążecie za mnie wszystkich zadań, dlatego sama spróbowałam zrobić jedno (no dobra, pomagał mi patyczak mojej siostry). Wrzucam gotowca dla potomnych, a więc będą już dwa:
\(\displaystyle{ \lim_{x\to 0}\frac{\sin x}{x}=\lim_{x\to 0}\frac{\sin \not x}{\not x}=\sin}\)
EUREKA!
\(\displaystyle{ \lim_{x\to 0}\frac{\sin x}{x}=\lim_{x\to 0}\frac{\sin \not x}{\not x}=\sin}\)
EUREKA!
- Kacperdev
- Użytkownik
- Posty: 3260
- Rejestracja: 23 mar 2010, o 19:19
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Bydgoszcz
- Podziękował: 17 razy
- Pomógł: 686 razy
P0M0CY! ważne na jutro!
Przekreśla się w drugą strone. ;/. Co za analfabetyzm matematyczny. Hmmm... poza tym \(\displaystyle{ n}\) też mi sie zredukowało. Coś skopałeś.
- Premislav
- Użytkownik
- Posty: 15687
- Rejestracja: 17 sie 2012, o 13:12
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Warszawa
- Podziękował: 196 razy
- Pomógł: 5220 razy
P0M0CY! ważne na jutro!
A ile jest za to punktów ECTS?miodzio1988 pisze:Premislav, pomyśl
Jeśli jakaś dodatnia liczba, to może zapiszę się na korepetycje, bo niestety na zajęciach tego nie uczyli.